Pingo’s Island

Wat is er nu leuker dan spelen met zand en water? Dat kan in het peuterbad Pingo’s Island. Speciaal voor kinderen t/m 5 jaar. Het water is extra verwarmd en is 10 centimeter diep. Pingo’s Island is tot 18.00 uur in combinatie met het Zwemparadijs geopend.

Glijbanen

Gletsjer Slide (wildwaterbaan)

Een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter stroomt met een reuzevaart naar beneden, langs scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten. De wildwaterbaan staat dagelijks op code groen. De code geeft de snelheid weer van de stroming in de wildwaterbaan. Op onderstaande tijden staat de wildwaterbaan op code oranje. Bij code oranje is glijden alleen toegestaan door kinderen vanaf 1.40m én in het bezit zijn van een AB diploma.

Woensdag                              18.00 – 19.00 uur
Vrijdag                                    20.00 – 21.30 uur
Zaterdag en zondag              15.00 – 17.00 uur

Code oranje tijdens schoolvakanties (regio Noord):

Maandag t/m donderdag    15.00 – 17.00 uur en vanaf 19.00 uur
Vrijdag                                    15.00 – 17.00 uur en vanaf 20.00 uur
Zaterdag en zondag              15.00 – 17.00 uur

Northern Light Slide

Glijd naar beneden onder toezicht van supergave lichteffecten, deze reuzeglijbaan van 80 meter lang slingert je met volle vaart rond het zwemparadijs.

Familieglijbaan Lava Slide

Wie van jouw vrienden, vriendinnen of familie is het eerste beneden? Deze supersnelle familie glijbaan laat je in een turbo snelheid in het water plonsen.

Openingstijden

Klik HIER voor de actuele tijden online.

Tarieven

Klik hier voor de actuele tarieven.

Tip: Bestel nu alvast je tickets in onze webshop.

Kinderen zonder zwemdiploma’s zijn verplicht zwemvleugels, een zwemvest of een Easy Swim Pro drijfpakje te dragen én dient u altijd binnen handbereik te houden.