Het laatste nieuws van De Scheg in Deventer

Divers programma voor kids tijdens Voorjaarsvakantie

In ons zwembad hebben deze vakantie weer een leuk programma voor kinderen bedacht. We gaan namelijk op reis in de onderwater wereld. Zo gaan we schatduiken, snorkelen, zeemeermin zwemmen en nog veel meer. Zien wij jullie ook? Let op: programma kan wijzigen i.v.m. feestjes en drukte. Klik HIER om het hele programma te bekijken.

Smeltfeest op 15 maart bij De Scheg, kom langlaufen!

Het schaatsseizoen zit er bijna op. De schaatsen mogen niet in het vet vóór we het seizoen samen hebben afgesloten!
Op 15 maart 2020 waan je je in de Alpen op de ijsbaan van De Scheg. Kom net als vorig jaar langlaufen in Deventer op onze speciaal geprepareerde parcours! Dit alles komt tot stand door een samenwerking met DSC Diepenveen Nordic Sports.
Voor de ski’s en stokken wordt gezorgd. Sterker nog, deze zijn bij je entree inbegrepen! Klik HIER om het hele programma te bekijken.

Spaar voor gratis bezoek aan Badhuis

De Scheg heeft een gave actie opgezet voor liefhebbers van ons badhuis. Je kan namelijk sparen voor een gratis badhuisbezoek. Bij aankoop van je zesde zwemparadijs dagticket (tegen het voltarief bij de receptie) krijg je gratis toegang tot het badhuis. Deze actie is geldig  t/m 19 april 2020. Vraag bij de receptie naar de voorwaarden.

Oefenuurtje in Voorjaarsvakantie

Het oefenuurtje komt in de Voorjaarsvakantie (15 t/m 21 februari) te vervallen. Dit geldt zowel voor De Scheg als het Borgelerbad.
Hiervoor bieden wij een alternatieve mogelijkheid aan op donderdag 20 februari van 10.00 – 11.00 uur in het Borgelerbad.

‘Fit like an Eagle’ van start, banenzwemmen aangepast

Sinds januari is de pilot “Fit like an Eagle” gestart, een samenwerking tussen Go Ahead Aegles, Salland Zorgverzekeringen, het Deventer Ziekenhuis en Sportbedrijf Deventer. Tijdens deze fitheidschallenge worden deelnemers (in de leeftijd 25 tot 45 jaar) op een plezierige en laagdrempelige manier geënthousiasmeerd om aan hun vitaliteit te werken in de Scheg, in het wedstrijdbad en het recreatiebad. Op de trainingsdagen is hierdoor het snelzwemwegzwemmen deels niet beschikbaar voor banenzwemmers. Lees HIER meer.

Schaatslessen bij De Scheg voor zowel kinderen als volwassenen

Wil jij leren schaatsen bij De Scheg? Dat kan! In februari starten er verschillende lessen waarvoor u zich nog kunt inschrijven. Klik HIER voor meer informatie en een directe inschrijving. Naast deskundige instructies en veel gezelligheid ontvangt u ook nog 10% korting op nieuwe aankopen in de schaatswinkel op locatie.

Heb jij zin om kennis te maken met de ijzers onder je voeten of wil jij je schaatsprestaties verbeteren? Dat kan! ❄️ Dit weekend starten de schaatslessen voor jong en oud. Check hier de diverse mogelijkheden:

Heb jij zin om kennis te maken met de ijzers onder je voeten of wil jij je schaatsprestaties verbeteren? Dat kan! ❄️Onze schaatslessen zijn er voor jong en oud!Check de mogelijkheden op www.descheg.nl/schaatsen

Gepostet von De Scheg am Freitag, 3. Januar 2020