De geur van warme chocolademelk en glühwein. Ruim 40 kerstbomen en kroonluchters verlichten de “meest gezellige ijsbaan van Nederland”.  Het knisperende geluid van de vuurkorven maken het gevoel compleet. De MidWinterWeken zijn aangebroken! Van 15 december tot en met 13 januari staan De Scheg en het Borgelerbad in het teken van winterse gezelligheid!

Het programma

Open Deventer Marathon 15 december en 9 februari

De Open Deventer Marathons van DIJC en De Scheg worden verreden op de zaterdagavonden 15 december 2018 en 9 februari 2019. Iedereen is welkom om mee te doen: leden en niet-leden, toerrijders en recreanten, jong en oud. Er worden deze avonden de volgende afstanden gereden: Van 20.30 – 21.00 uur: De korte marathon : heren 25 ronden , dames 20 ronden Vanaf 21.10 uur een marathon : heren 40 ronden , dames 30 ronden!Deelname aan de Open Deventer Marathons kost € 5 per keer en dat bedrag is inclusief toegang tot de ijsbaan en eventuele leentransponder.

Kerstontbijt
21 dec. (7.00 – 10.00 uur)

De Kerstvakantie luiden we graag gezamenlijk in bij het Borgelerbad, onder het genot van een heerlijke kerststol en een kopje koffie of thee. Ga volledig ontspannen de feestdagen in na een bezoek aan het Borgelerbad. Naast het lekkers staat je onder meer een sauna, scrubbar en voetbehandeling te wachten!
Deelname is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.

 

Fakkelschaatsen
21 dec. (20.00 – 22.15 uur)

Diezelfde avond is er het sfeervolle Fakkelschaatsen. De lichten van De Scheg zijn gedimd, prachtige fakkels verlichten de volledige ijsbaan tot een romantisch decor. De vuurkorven en verlichte kerstbomen maken het gevoel compleet.
Alle gasten ontvangen tijdens het Fakkelschaatsen glühwein, warme chocolademelk en iets hartigs om even op te warmen.
Kosten: € 7,25 volw. / € 5,80 kind t/m 12 jr (reguliere tarief). Klik HIER om tickets te bestellen.
Je ontvangt ook toegang met je meerbezoekenkaart of abonnement.

 


Springfeest
28 dec. & 2 t/m 4 jan. (10.00 – 18.00 uur)

Spelen en klimmen tot je dol wordt, dat kan vier dagen lang tijdens het Springfeest in sporthal De Scheg. Maak salto’s op één van de springkussens, test je balans op de klimtoestellen. Laat je schminken en maak een dansje met Dave!
Kosten: Kinderen t/m 16 jaar € 3,50. Volwassenen gratis.
Tickets zijn tijdens het springfeest verkrijgbaar bij de ingang van de sporthal.

 


Dave trakteert op oliebollen!
29 en 30 dec.

Als dank voor weer een fantastisch jaar waarin De Scheg en het Borgelerbad samen met duizenden gasten vele avonturen mochten beleven, ontvang je op  29 en 30 december bij aankoop van elke warme drank een overheerlijke oliebol gratis op de ijsbaan!

 

Schaatsnacht van Deventer
12 jan. (15.00 – 23.00 uur)

Zaterdagavond 12 januari is er de Schaatsnacht van Deventer. Al voor de 16e keer worden er duizenden kilometers verreden op het ijs. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen een afstand van 25 kilometer rijden. Volwassenen hebben de keuze uit 50, 100 of 150 kilometer. Het ijs wordt elk uur gedweild en de rijders krijgen wat lekkers aangeboden!
Voor meer informatie en inschrijven klik HIER.