Squash is een relatief eenvoudige en snel te leren balsport waarmee je een fantastische conditie kunt opbouwen. Het enige dat je nodig hebt is een squashpartner en sportkleding; rackets en balletjes kun je bij De Scheg huren.

Soccersquash

Voetballers en squashers opgelet! Soccersquash is de nieuwste sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Een ideale sport voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Soccersquasharrangement

Vanaf slechts € 10,- per persoon ( jeugd vanaf € 5,-) is het al mogelijk een soccersquasharrangement te reserveren! Leuk als teamuitje, samen met je vrienden of collega’s. Klik hier voor meer informatie.

Benodigdheden

Om te kunnen squashen heb je de juiste sportkleding, een squashracket en een squashballetje nodig. Het is niet toegestaan om schoenen met zwarte (afgevende) zolen te dragen op de squashbanen. Een racket en een balletje kun je huren bij de receptie van De Scheg.

Tarieven

Klik hier voor het tarievenoverzicht.

Squashbaan reserveren

Je kunt een “Van Wijnen squashbaan” maximaal 4 dagen van tevoren reserveren bij de receptie op telefoonnummer 0570-659777 of klik hier om een online reserveringsverzoek in te dienen.

Vind je eigen squashmaatje!

sportconnexions

Ben jij op zoek naar een squashmaatje? Via de iOS en Android app Clubladder van SportconneXions vind jij je nieuwe squashpartner. Ben je een beginnende squasher of squash je op niveau? Zoek je iemand voor de gezelligheid of ben je heel fanatiek en wil je samen squashtechnieken uitwisselen?

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de de Scheg ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau.
Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt.
Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: ‘clubladder‘ van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven.
Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren.
Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde.
Bekijk hier de volledige reglementen.

Voordelen:

  • Squashafspraken maken: jij of iemand anders kan aangeven op een bepaalde dag en/of tijdstip te willen spelen. Anderen kunnen daar dan op ‘intekenen’.
  • Competitie spelen: je kan meedoen aan de 2SportT-Competitie. Hierbij krijg je elke 2 weken automatisch een tegenstander toegewezen. Op basis van de uitslagen worden een ranglijst bijgehouden.
  • Squashmaatje zoeken: je kan verzoeken plaatsen voor een vaste tegenstander om bijvoorbeeld wekelijks tegen te squashen
  • Squashvrienden zoeken binnen je vereniging: je kan aangeven op welke dagen en dagdelen je kan en wil squashen. Anderen kunnen dit zien en via de app contact met je opnemen om een afspraak te maken.