Het laatste nieuws van De Scheg in Deventer

NIEUW: van 15 juli t/m 23 augustus het Hollewand Springfestijn

Beleef een complete dag uit en kom zwemmen én spelen op één dag. Bij de entree van het Zwemparadijs is toegang tot het Speelparadijs inbegrepen (tijdens de openingstijden van het Speelparadijs)! Voor de kids is er goed nieuws, want vanaf 14 juli worden het aantal springkussens in speelparadijs de Scheg verdubbeld! Dan gaat namelijk het Hollewand Springfestijn van start met nog meer springkussens! Hoe gaaf is dat?! Het Speelparadijs is overdekt, maar door de open zijkanten speel je toch in de frisse buitenlucht en kan je heerlijk verkoeling zoeken tijdens de warme zomerdagen. Voor volwassenen is er een ruim horecaterras met gratis WIFI en uitzicht op het peuterplein. Lees HIER meer over de tijden.

Badhuis gesloten op woensdag 17 juli

Op woensdag 17 juli aanstaande is ons badhuis helaas gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. Wij vragen om uw begrip.

Administratie zwemles beperkt bereikbaar

Van 5 augustus tot 16 augustus is de administratie van de zwemles telefonisch alleen bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12 uur. Mailen kan via zwemles@sportbedrijfdeventer.nl. Door de vakantieperiode kan het zijn dat u iets langer moet wachten op antwoord, onze excuses hiervoor, wij vragen om uw begrip.