Het laatste nieuws van De Scheg in Deventer

30 en 31 januari onderwijsstaking, kom naar De Scheg!

30 en 31 januari is de onderwijsstaking. Kom naar De Scheg om gezellig te zwemmen of fanatiek te schaatsen. Wij hebben namelijk een aantrekkelijke deal gemaakt!
Let op, deze actie is alleen geldig op 30 en 31 januari aanstaande, reserveren is niet mogelijk.

‘Fit like an Eagle’ van start, banenzwemmen aangepast

Eind Januari gaan wij een pilot programma draaien hetende “Fit like an Eagle”. Dit programma zal deels plaatsvinden in de Scheg, in het wedstrijdbad en deels in het  recreatie bad plaatsvinden.
Om het banenzwemmen niet onnodig te belasten zullen we op deze dagen alleen gebruik maken van de snelzwemweg. Dit betekent dat op de data bij ‘lees meer’ het snelzwemwegzwemmen (deels niet beschikbaar is voor u als banenzwemmer, -zwemster.
Lees meer door HIER te klikken.

Groepsuitje? Beleef een heerlijk en gezellig winterarrangement

Beleef een Scandinavisch uitje en reserveer een winterbbq in onze Zweedse grillhut op de ijsbaan.
Er staat u twee uur lang een barbecuebuffet te wachten bestaande uit worstjes, runderhamburgers, kipsaté, schouderkarbonade, zalmfilet, rauwkost, schepsalade, stokbrood en saus.
Ook is een koelkast gevuld met frisdrank, bier en wijn inbegrepen! Meer informatie? Klik HIER.

Schaatslessen bij De Scheg voor zowel kinderen als volwassenen

Wil jij leren schaatsen bij De Scheg? Dat kan! De eerste lessen zijn van start gegaan en inschrijven voor diverse lessen is nog mogelijk, dat kan via DEZE link. Groepen worden ingedeeld op basis van niveau. Naast deskundige instructies en veel gezelligheid ontvangt u ook nog 10% korting op nieuwe aankopen in de schaatswinkel op locatie.

Heb jij zin om kennis te maken met de ijzers onder je voeten of wil jij je schaatsprestaties verbeteren? Dat kan! ❄️ Dit weekend starten de schaatslessen voor jong en oud. Check hier de diverse mogelijkheden:

Heb jij zin om kennis te maken met de ijzers onder je voeten of wil jij je schaatsprestaties verbeteren? Dat kan! ❄️Onze schaatslessen zijn er voor jong en oud!Check de mogelijkheden op www.descheg.nl/schaatsen

Gepostet von De Scheg am Freitag, 3. Januar 2020