Jaarlijks organiseert Sportbedrijf Deventer diverse workshops en thema-avonden voor sportverenigingen. De workshops en themabijeenkomsten zijn bedoeld voor bestuursleden, trainers en ander kader binnen de vereniging. Hiermee kunt u uw sportvereniging op een hoger niveau tillen.


Agenda themabijeenkomsten & workshops

 2018
16 april Informatieavond Nationale Sportweek 2018

Doet uw vereniging ook mee aan de Nationale Sportweek 2018?

Deventer bestaat dit jaar 1250 jaar en De Scheg viert haar 25-jarig jubileum. Twee goede redenen om in 2018 op sportief gebied uit te pakken! En dat gaan we doen met de Nationale Sportweek van 15 t/m 21 september 2018. Sportpark Keizerslanden, sporthal Keizerslanden en de jachthaven worden omgetoverd tot evenemententerrein met sportpark Keizerslanden als centrale locatie.

Er staan in de Nationale Sportweek al een aantal activiteiten gepland, zoals de Groenste Obstakelrun, een clinic van het Nederlands Rugbyteam en de presentatie van de selectieteams van Meidenvoetbal Academie Regio Deventer.

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst over de Nationale Sportweek. We zullen u meenemen in het globale programma van de Nationale Sportweek, het evenementen terrein en uiteraard zijn wij benieuwd naar uw ideeën voor de Nationale Sportweek.

Programmering kan bestaan uit introductielessen, leuke acties, sportieve en muzikale/culturele demostraties en clinics, Daarnaast is het evenement geschikt om nieuwe sporten te promoten of een speciale doelgroep te benaderen? Tijd & locatie

Maandag 16 april 2018 | 19.30 – 21.00 uur
Sport- & Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1, Deventer

Inschrijven voor deze informatiebijeenkomst kan via onderstaand inschrijfformulier. Deze bijeenkomst is geschikt voor sport, muziek en culturele verenigingen.

We kijken uit naar uw komst en uw creatieve ideeën om de Nationale Sportweek tot een succes te maken.

Met vriendelijke groet,

 

Tim van Beek
Meriel Hendriks
Yvonne Tamminga


Themabijeenkomsten