De Koningsspelen komen er weer aan. Deze staan op vrijdag 23 april 2021 gepland. Net als voorgaande jaren organiseert Sportbedrijf Deventer een programma voor leerlingen in het basisonderwijs. Helaas deze keer geen live editie met diverse sportclinics maar een schooleditie die bestaat uit de volgende onderdelen.

  • Digitale leskaarten: met hierop verschillende sport- en beweegactiviteiten voor op het schoolplein. Deze zijn geschikt voor om met alle groepen uit te voeren. 
  • Gratis materiaalpakket t.w.v. € 250,-: hiermee kunt u de sport- en beweegactiviteiten die op de digitale leskaarten staan uitvoeren. Na de Koningsspelen kunt u deze materialen blijven gebruiken voor schoolpleinspelen of als aanvulling op de materialen in de gymzaal. 
  • SportinDeventer.nl vouchers: normaal gesproken spelen sportverenigingen uit de gemeente Deventer een grote rol bij de Koningsspelen. Dit jaar kunnen leerlingen zich via sportindeventer.nl inschrijven voor een kennismakingstraining bij een sportvereniging naar keuze. Hiervoor krijgen alle leerlingen vanaf groep 3 een voucher. 

Klik hier om in te schrijven voor de Koningsspelen Editie van Sportbedrijf Deventer en ontvang bovenstaande leskaarten, materialen en vouchers om van de Koningsspelen 2021 een sportief feest op school te maken. Let op: je kunt je inschrijven t/m donderdag 4 maart 2021!
 

Feestpakket 

Deze week heeft u een informatiemail ontvangen van de landelijke organisatie van de Koningsspelen. Helaas is er dit jaar geen Koningsspelen ontbijt. Wel kunt u zich inschrijven voor een feestpakket. Dit kunt u doen via de volgende link:  

https://koningsspelen.nl/inschrijven/scholen/ Alleen dan kom je in aanmerking voor het Sport-en Feestpakket!
 

 

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd over de Koningsspelen 2021. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard bij ons terecht!  

 

Paulien Lubbers
p.lubbers@sportbedrijfdeventer.nl
06-52520113