Jaarverslag 2018 Sportbedrijf Deventer viert 25-jarig jubileum

In dit jaarverslag presenteren wij, Sportbedrijf Deventer, onze resultaten over 2018. We kijken terug op een feestelijk en sportief jaar, waarin we ons 25 jarig jubileum vierden en duizenden Deventenaren in beweging brachten.

Jaarverslag 2017 voor Beweging

Met de ontwikkeling van onze nieuwe strategische visie High Five 2020 hebben we een goede kapstok gecreëerd waarmee we de komende jaren onze ambities om te komen tot de fitste regio en Be-Leef het in Deventer waar kunnen maken.

In ons jaarverslag 2017 vind je alle hoogtepunten van opnieuw een sportief jaar, waarin wij veel hebben geïnvesteerd om iedereen in Deventer het plezier van sporten en bewegen te laten ervaren.

Jaarverslag 2016 in combinatie met Sallcon

Sportbedrijf Deventer gelooft in de kracht van samenwerken en out of the box denken. Net als onze partner Sallcon. Dat is de reden waarom we niet alleen samen optrekken op personeelsgebied, maar het afgelopen jaar ook de marketingafdelingen hebben samengevoegd. Het jaarverslag brengen we dit jaar ook gezamenlijk uit. Draai het verslag om en u leest het jaaroverzicht van Sallcon. Ons financiële jaarverslag vindt u hier.

Jaarverslag 2015 Sport(bedrijf) is er voor iedereen

Sporten is goed, maar vooral ontzettend leuk. Daarnaast verbindt sport mensen. Van jong tot oud, actief of recreatief, in clubverband of individueel, gezinnen en bedrijven, met en zonder beperking: Sportbedrijf Deventer is er op gericht hen allen te enthousiasmeren voor sport en bewegen door ze te faciliteren en wegwijs te maken in het Deventer sportaanbod.  Hoe we dat doen, en met welk resultaat? Dat laten we in het jaarverslag 2015 zien. 

Het uitgebreide financieel jaarverslag kunt u hier downloaden.

 

Jaarverslag 2013

Jaarverslag 2014

jaarverslag2013 jaarverslag