Let op:  Helaas zit het buitenseizoen voor 2019 er alweer op. Onderstaande informatie zal in het voorjaar van 2020 worden bijgewerkt voor het nieuwe buitenseizoen.  Allen bedankt voor het prachtige zomerseizoen!

 

Het Borgelerbad is hét buitenbad voor Deventer en omgeving. Met een aantal buitenbaden, een gigantische speel- en ligweide met speeltoestellen, een horecagelegenheid met terras, is er van alles te beleven voor iedereen.

Het buitenbad bestaat uit een trimbad, een recreatiezwembad met familieglijbaan en een groot ondiep kleuterbad. Alle buitenbaden zijn verwarmd en hebben een temperatuur van minimaal 22,5 graden. Dankzij de zitrand kunnen begeleiders perfect toezicht houden en zien hoe de kinderen genieten van het water en het speeltoestel met glijbaan. Bij mooi weer is de speel- en ligweide daarnaast een perfecte plek om lekker te spelen en te voetballen. In de ligweide is het ook heerlijk genieten van de zon. Genieten van een hapje of een drankje tijdens een dagje zwemmen doe je in onze horecagelegenheid.

Vanaf 28 april t/m 1 september 2019 zijn de verschillende buitenbaden met glijbaan en ruime ligweide weer geopend voor het afkoelen tijdens de warme zomerdagen.

Zomerabonnement

Met een (persoonsgebonden) zomerabonnement kunt u van 28 april t/m 1 september 2019 onbeperkt én voordelig zwemmen in de buitenbaden van het Borgelerbad. U kunt deze aanschaffen bij zowel de receptie van De Scheg als Borgelerbad. Koopt u een zomerabonnement voor uw kind? Neem dan uw zoon of dochter mee voor het maken van een foto of neem een pasfoto mee. Indien u al eerder een zomerabonnement heeft gehad, verzoeken wij u om uw oude pas mee te nemen, zodat we deze kunnen verlengen.

Openingstijden

Klik HIER voor onze openingstijden.

Tarieven 2019

Klik HIER voor alle tarieven.