Heeft u zin om weer eens lekker te gaan sporten zoals in de dagen van weleer? Dat kan! Diverse sportverenigingen in de gemeente Deventer bieden sporten aan die geschikt zijn voor mensen in de leeftijd van 55+. Deze verenigingen zijn verenigt in OldStars Deventer.

Wat is OldStars?

Een aantal jaren geleden is de het Nationaal Ouderenfonds samen met de KNVB gestart met OldStars Walking Football. Bij deze aangepaste vorm van voetbal mag de bal niet hoger komen dan heup hoogte en mag niet worden gerend. Dit alles om blessures te voorkomen. Het tactisch aspect van het voetbal krijgt hierdoor een belangrijke(re) rol!

Inmiddels zijn er steeds meer OldStars varianten. Denk hierbij aan hockey, volleybal, handbal en tennis. Verenigingen bieden deze sportvarianten steeds vaker aan. Kortom door OldStars Deventer kunt u een leven lang lekker blijven sporten en bewegen!

Kosten

Kennismaken met Oldstars Deventer?

U kunt gratis kennismaken met Oldstars Voetbal op een van de onderstaande locaties. U volgt bij een kennismaking een training en beslist dan of u lid wordt van de vereniging die de sport aanbied. Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier of door even te bellen of te mailen met Tim van Beek.

Lid worden van Oldstars Deventer

De kosten om lid te worden bij een vereniging die is aangesloten bij OldStars Deventer variëren. Bij FC RDC betaal je bijvoorbeeld € 99,00 per seizoen. VV Avior vraagt € 4,00 per training. Vraag bij de betreffende vereniging de actuele lidmaatschapskosten voor OldStars.

Locatie

In Deventer wordt er getraind op verschillende locaties. De trainingen starten met een kop koffie, gevolgd door het invullen van de wekelijkse Toto, een training op het veld en een gezellige afsluiting in de kantine.

Sportpark Borgele – FC RDC (voetbal)
Bredenhorst 183, Deventer
Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Sportpark “De Looënk” – ABS (voetbal)
Pr. Margrietlaan 18, Bathmen
Iederen vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur

Sporthal Schalkhaar – VV Avior (volleybal)
Garderegimentsweg 23, Schalkhaar
Iedere vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur

Inschrijven

Bij OldStars Deventer kun je drie keer gratis kennismaken. Daarna betaalt u je de contributie van de vereniging die de sport aanbiedt. Klik hier om je aan te melden voor OldStars Deventer. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of mailen!

Contact

Tim van Beek | t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl | 06-22552902