Heeft u zin om een potje te gaan voetballen zoals in de dagen van weleer? Dat kan! Voetbalverenigingen in de gemeente Deventer bieden samen Oldstars voetbal aan.

Wat is Oldstars voetbal?

Voetbal is de populairste sport van Nederland. Wekelijks beleven miljoenen mensen vol passie de wedstrijden van hun favoriete club. in het stadion bij hun favoriete profclub, op de velden bij hun eigen amateurclub of voor de tv. Voetbal verbroedert onbekenden, verbindt families, overstijgt generaties en passioneert jong en oud. Ongeacht geloofsovertuiging, afkomst of status. Voetbal is voor velen de belangrijkste bijzaak in het leven.

Deelnemers van OldStars voetballen volgens het ‘walking football’ principe, waarbij er niet mag worden gerend, dit om blessures te helpen voorkomen. Er zijn nog enkele andere regels: er wordt op een klein veld gespeeld, zes tegen zes en zonder keeper. Daarnaast mogen er geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het tactisch aspect van het voetbal krijgt hierdoor een belangrijke(re) rol!

Kortom bij Oldstars voetbal kunt een leven lang lekker blijven bewegen!

Kosten

Kennismaken met Oldstars voetbal?

U kunt gratis kennismaken met Oldstars Voetbal op een van de onderstaande locaties. U volgt bij een kennismaking drie trainingen en beslist dan of u lid wordt van Oldstars Deventer. Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier of door even te bellen of te mailen met Tim van Beek.

Lid worden van Oldstars Deventer

Oldstars voetbal kost € 99,- per seizoen. U volgt hiervoor de trainingen en ontvangt daarvoor een gratis kop koffie voorafgaand aan de training. Daarnaast worden er elk seizoen een aantal oefenwedstrijden en toernooien gespeeld.

Locatie

In Deventer wordt er getraind op verschillende locaties. De trainingen starten met een kop koffie, gevolgd door het invullen van de wekelijkse Toto, een training op het veld en een gezellige afsluiting in de kantine.

Sportpark Borgele – FC RDC (voetbal)
Bredenhorst 183, Deventer
Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Sportpark Horsterhoek – SV Schalkhaar (voetbal)
Horsterhoekweg 9, Schalkhaar
Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Sporthal Schalkhaar – VV Avior (volleybal)
Garderegimentsweg 23, Schalkhaar
Iedere vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur

Inschrijven

Bij OldStars Deventer kun je drie keer gratis kennismaken. Daarna betaal je de contributie van de vereniging die de sport aanbiedt. Klik hier om je aan te melden voor OldStars Deventer. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of mailen!

Contact

Tim van Beek | t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl | 06-22552902