Speciaal voor verenigingen worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Bekijk hier ons aanbod van de komende periode.

Vrijetijdsmarkt 2017

Zaterdag 9 september 2017 | 11.00 – 16.00 uur | Lebuïnuskerk Deventer

Op zaterdag 9 september 2017 organiseren: Sportbedrijf Deventer, de Bibliotheek Deventer, de Vrijwilligers Centrale Deventer en Bureau Kunstcircuit, voor de 9e maal de Vrijetijdsmarkt. De Vrijetijdsmarkt is bedoeld voor Deventer instellingen en verenigingen op het gebied van: sport, recreatie, milieu, educatie, zorg, welzijn, kunst en cultuur. Middels dit evenement kunnen de Deventer instellingen en verenigingen het aanbod voor het komend seizoen presenteren voor het publiek.

Aanmelden

Wilt u ook op de Vrijetijdsmarkt staan met uw instelling of vereniging? Klik hier voor het online aanmeldformulier.


Wereldrecord koekhappen: Heel Deventer Hapt

Op zondag 25 juni 2017 wordt er een wereldrecordpoging koekhappen in Deventer gedaan. De juniorkamer heeft het idee om dit op een ludieke manier te organiseren door in een koekhapestafette door onze prachtige binnenstad te gaan. Tijdens deze estafette gaan we door onze leukste straten, langs en door onze mooiste gebouwen en kunnen deelnemers (bijvoorbeeld verenigingen en bedrijven) ludieke acties organiseren. Een filmploeg, inclusief burgermeester, gaat langs alle highlights van Deventer waar verenigingen en bedrijven zich  presenteren.

Sportbedrijf Deventer en de juniorkamer bieden sportverenigingen de mogelijkheid om zich zichtbaar te maken tijdens dit evenement. De Brink is één van de highlights waar het evenement plaatsvindt. Daar is plek voor maximal 5 sportverenigingen om zich op een ludieke manier te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan het springen in een trampoline en tegelijk hoog koekhappen (turnen) of het rennen van een rondje binnen een bepaalde tijd en koekhappen (Atletiek). Naast het koekhappen wordt De Brink omgetoverd tot een recordplein. Kinderen kunnen ‘s middags records zetten bij de sportactiviteiten die op de brink georganiseerd worden.

Programma:

  • 14:00 – 15:00 uur koekhappen: rondje langs highlights in Deventer
  • 15:00 – 16:30 uur recordplein: records zetten bij sport-/beweegactiviteiten

Locatie: De Brink, Deventer

Wil jij met jouw vereniging deelnemen aan ‘Heel Deventer Hapt’? Bel of mail voor meer informatie met Mark Wuestman | m.wuestman@sportbedrijfdeventer.nl | 06-13340972

Klik hier: PITCH HEEL DEVENTER HAPT 2017 voor meer informatie of kijk op http://www.heeldeventerhapt.nl voor informatie over het evenement.