‘Beleving in beweging’ staat niet alleen centraal in ‘De Scheg’, maar ook tijdens het sporten bij de sportvereniging. De kwaliteit van de sportbeoefening en de sportinfrastructuur moet dus in orde zijn. Sportbedrijf Deventer ondersteunt en bevordert de kwaliteit van de sportieve sportvereniging!

Voor verenigingen

'Beleving in beweging 'staat niet alleen centraal in ‘De Scheg’, maar ook tijdens het sporten bij de sportvereniging.

Verenigingsmonitor

Wilt u een goed beeld krijgen van het functioneren van uw sportvereniging? En wilt u weten wat de kansen en bedreigingen zijn, zodat u kunt inspelen op toekomstige ontwikkelingen? Vul dan de verenigingsmonitor in!

Talent & Sport

Deventer kent een rijke verscheidenheid aan sporten die zijn ondergebracht bij een groot aantal sportverenigingen. Om de sporttalenten in Deventer op weg te helpen biedt Sportbedrijf Deventer een overzicht van faciliteiten en kennis rond talentherkenning en -ontwikkeling.

Jaarwisselingtoernooi

Dit jaar vindt het 36ste Jaarwisselingtoernooi plaats. Hét zaalvoetbaltoernooi rondom kerst en oud & nieuw voor voetbalverenigingen uit Deventer en omgeving.

Interessante projecten

Sportbedrijf Deventer organiseert en participeert in verschillende interessante projecten. Bekijk ze hier.

Op zoek naar stagiaires of vrijwilligers?

Bent u voor de vereniging op zoek naar een stagiaire of vrijwilliger? Het sportleerbedrijf van Sportbedrijf Deventer biedt verschillende mogelijkheden.

Workshops & Thema-avonden

Regelmatig organiseert Sportbedrijf Deventer inspirerende sessies over diverse onderwerpen die spelen bij verenigingen.

Handboek 'Organisatie, taken en functies'

De basis van een goed functionerende sportvereniging wordt gevormd door de vrijwilligers binnen de vereniging. Daarom is het van groot belang dat voldoende aandacht wordt besteed aan deze doelgroep.

Verenigingsevenementen

Speciaal voor verenigingen worden er regelmatig evenementen georganiseerd, bekijk hier ons aanbod.

Veilig Sportklimaat

Een veilige sportomgeving is tegenwoordig veel in het nieuws. Sportbedrijf Deventer kan uw vereniging op verschillende onderwerpen ondersteunen, waaronder Fair Play, Verklaring Omtrent Gedrag en Vertrouwenscontactpersoon.