Wat is Happy Life?

Happy Life is een leuke en gezellige omgeving in Minecraft waarin je mee kan helpen
om Deventer na te bouwen door te bewegen! Hoe? Lees snel verder!

Wat kan ik op de Happy Life server doen?

happy life minecraft sportbedrijf

Eén van de marktkramen in server.

In de Happy Life server kun je samen Deventer nabouwen. Je kunt er alle gebouwen in Deventer maken die je maar wilt. Bouw je eigen huis, de Wilhelminabrug of andere grote gebouwen in Deventer na. Om dit allemaal te bouwen heb je natuurlijk veel bouwblokken nodig! Daarom hebben we een markt gemaakt waar je van alles kunt kopen met Happy Coins! Hout, vlees, toverdrankjes..

Alles is te vinden op de markt! De markt is dicht bij de spawn waar je als speler begint. Je kunt er ook heel makkelijk heen teleporteren door de command /warp markt in te typen. Daarnaast zijn er ook nog eens heel veel minigames in de server! Wat dacht je van geheime ondergrondse quizzen, Hide and Seek (verstoppertje) of een super coole speurtocht waarin je ook in de echte wereld aanwijzingen moet zoeken!

De Adelaarshorst, het Go Ahead Eagles stadion in Happy Life.

 

Hoe verdien ik Happy Coins?

Je kunt Happy Coins verdienen door te bewegen! Fietsen, lopen en hardlopen zijn allemaal manieren om ze te verdienen. Hoe meer je beweegt, hoe meer je er verdient en hoe meer je kunt bouwen! Je hebt hier wel de Happy Life app voor nodig die precies meet hoeveel je hebt bewogen.

happy life app store

happy life google play

 

 

 

Zien we jou binnenkort in de Happy Life server?!

Om ervoor te zorgen dat er goed met elkaar wordt omgegaan in de server, zijn er spelregels waar je je aan dient te houden én is er een banbeleid geschreven. Voor de spelregels en het banbeleid in de server, klik hier. Voor meer informatie voor ouders klik hier.