Sportbedrijf Deventer is het sportloket van de gemeente Deventer. Je kunt hier terecht voor al je sportvragen:

  • Welke sporten kun je in Deventer beoefenen
  • Welke sportverenigingen zijn er in Deventer
  • Informatie over themabijeenkomsten & workshops
  • Aangepast sporten

Wandelen in Deventer

Heeft u zin om even lekker te wandelen? In de gemeente Deventer vinden diverse wandelactiviteiten plaats.

Alle verenigingen in Deventer

Bekijk hier alle verenigingen in Deventer en vind de sport van je keuze.

Groenste Obstakelrun

De Groenste Obstakelrun 2017 (voorheen de Fitste van Deventer) zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni 2017. Het evenement vindt plaats op Sportpark Keizerslanden en het Zandweteringpark (start bij AV Daventria).

Studentensport

Student en wil je sporten? Dat kan! Hier vind je alle sportverenigingen in Deventer met een voordelig en sportief aanbod speciaal voor studenten!

Aangepast sporten

Aangepast sporten betekent sporten op eigen niveau binnen ieders mogelijkheden. Diverse verenigingen in Deventer en omstreken hebben activiteiten opgezet voor mensen met een achterstand of beperking.

Sportactief

Sportactief is een beweegprogramma voor kinderen van speciaal onderwijs of kinderen die een speciaal programma volgen.

Bedrijfssport

Het bedrijfssport-programma helpt mee aan gezonde en vitale medewerkers en is geschikt voor iedereen. Bedrijfssport stimuleert sporten en bewegen en sluit aan ...

Buurtsportvereniging

Heb jij zin om te sporten en te spelen? Binnenkort worden er allerlei leuke sport- en spelactiviteiten aangeboden. Zin om te voetballen in een pannakooi, lekker te gaan springen op een van de aanwezige springkussens of heb je zin in een van de andere aanwezige activiteiten? Het kan!

Oldstars Deventer

Weer zin om een potje voetbal te spelen? Doe mee met walking football. Uitermate geschikt voor mannen en vrouwen van 60+.

Happy Life

Happy Life is een leuke gezellige omgeving in Minecraft waarin je mee kan helpen om Deventer na te bouwen. Speel en beweeg met vrienden en ontmoet anderen om samen iets moois te maken en langzaam Deventer op te bouwen!

SPORTSTARS

Word lid van SPORTSTARS en beoefen elk blok een andere sport! Bij SPORTSTARS kun je direct na schooltijd op dinsdag en donderdag verschillende sporten beoefenen.

7x7 Voetbal Deventer

7×7 voetbal Deventer is bedoeld voor voetballiefhebbers in de leeftijd van 35 jaar en ouder. Spelers die graag voetballen met en tegen leeftijdgenoten en die niet een heel seizoen willen vastzitten aan wekelijkse competitieverplichtingen en/of spelers die vanwege hun fysieke gesteldheid liever niet (meer) op een heel veld voetballen.

Beweegmakelaar

Op het moment dat het met de gezondheid minder gaat, is het vaak lastig om te blijven bewegen. In beweging komen en blijven is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Om patiënten van het Deventer Ziekenhuis en huisartsen daarmee op weg te helpen worden ze in contact gebracht met de Beweegmakelaar. De Beweegmakelaar helpt bij het vinden van een geschikte beweegactiviteit.

FitStars

Ontdek hoe u fit en vitaal kunt blijven! Beweegt u al, maar wilt u eens iets anders proberen? Of twijfelt u wat het beste past bij uw fysieke mogelijkheden? Maak elke dinsdag kennis met de diverse activiteiten die verenigingen aanbieden.