Sportbedrijf Deventer streeft naar een sportief Deventer, waarbij alle inwoners op hun eigen niveau het plezier van sporten en bewegen kunnen ervaren. Om dit doel te bereiken loopt er een diversiteit aan projecten gericht op uiteenlopende doelgroepen. Bekijk hier al onze projecten.

Olympische Reis

De Olympische Reis is een lesprogramma waarin elk kind langs de thema’s Olympische Spelen, Bewegen, Fair Play & Gezondheid gaat om dit toe te kunnen passen als Olympische sporter tijdens de Sportpark Spelen.

Beweegfeest

Op zaterdag 4 november vindt in Sport- en Beleefcentrum de Scheg het grote Beweegfeest plaats. Een ochtend vol gratis workshops en clinics over sport, spel, plezier, (op)voeding en ontwikkeling voor kinderen van 2 – 6 jaar.

Beweegkriebels

Voor jonge kinderen is spelenderwijs bewegen heel belangrijk. Bewegen heeft een positieve invloed op tegengaan van overgewicht en bewegingsachterstand.

Studentensport

Sportbedrijf Deventer is bezig met een onderzoek naar de mogelijkheden van studentensport in Deventer. Help ons en vul de enquete in!

Bedrijfssport

Het bedrijfssport-programma helpt mee aan gezonde en vitale medewerkers en is geschikt voor iedereen. Bedrijfssport stimuleert sporten en bewegen en sluit aan op de wensen en behoefte van werkgevers en werknemers.

Voorstad-Oost Beweegt

Voorstad-Oost Beweegt is en van de sociale programma's in de herstructureringswijk Voorstad-Oost.

Deventer Sportverkiezing

Ieder jaar organiseert Sportbedrijf Deventer de Deventer Sportverkiezing. Draag jouw favoriet voor!

Fair Play

In samenwerking met de Deventer sportverenigingen wordt de campagne Fair Play uitgevoerd.

Samen Gezond in Deventer

Samen werken aan vitale inwoners in een gezonde stad, dat is de missie van het netwerk Samen Gezond in Deventer.

30 Minuten Bewegen

Bewegen is leuk, werkt ontspannend en zorgt ervoor dat mensen beter tegen stress bestand zijn. Dit zijn goede redenen om te gaan bewegen.

Iedereen actief

'Iedereen Actief, Ontdek en doe mee!' is een verzamelnaam en het verzamelloket aangepast sporten Overijssel verdeeld over drie regio’s.

  Leven als een Prof

  Sportbedrijf Deventer organiseert samen met Go Ahead Eagles het programma: 'Leven als een prof'! Naast de verbinding tussen Go Ahead Eagles en de stad, heeft het programma als doel om gezondheid onder basisschoolleerlingen te promoten.

  Talent & Sport

  Deventer kent een rijke verscheidenheid aan sporten die zijn ondergebracht bij een groot aantal sportverenigingen.

  DIVA Voetbaltoernooi

  Zit jij bij een voetbalclub spelend in de 3e, 4e of 5e klass? Geef je dan snel op voor het DIVA Voetbaltoernooi van FC RDC; het 7x7 damestoernooi op kunstgras.