oldstars-fc-rdcHeeft u zin om weer een potje te gaan voetballen?

Dat kan! Voetbalverenigingen in de gemeente Deventer bieden samen Oldstars Walking Football aan. Een uitermate geschikte vorm van voetbal voor mannen en vrouwen van 60+ die vanwege fysieke beperkingen niet kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal of andere sporten.

Aangepaste regels

Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het tactisch aspect van het voetballen krijgt hierdoor een nieuwe dimensie. Het fysieke karakter van voetbal maakt plaats voor een rustige vorm van bewegen. Middels deze voetbalvorm wordt het makkelijker om een leven lang van voetbal te kunnen blijven genieten.

Oldstars Deventer

In Deventer wordt Oldstars Walking Football door een vijftal voetbalverenigingen opgezet. Binnen nu en twee jaar kunt u een lekker potje voetballen bij FC RDC, SV Helios, Koninklijke UD, SV Schalkhaar en VV Activia. Go Ahead Eagles en Sportbedrijf Deventer ondersteunen deze verenigingen met Oldstars.

Locaties & tijden

Momenteel kunt u Oldstars Walking Football spelen op de volgende locaties:

Adelaarshorst – Go Ahead Eagles
Vetkampstraat 1, Deventer
Iedere vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur

Sportpark Borgele – FC RDC
Bredenhorst 183, Deventer
Iedere woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur

Binnenkort ook bij VV Activia en SV Helios! Meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier!

Bel of mail voor meer informatie met Tim van Beek of Leroy Groenendijk | 0570-503930 | sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl


Aanmelding Oldstars Deventer