Wil jij ook meedoen aan het NK Bedrijfssport? Dat kan nog steeds!

Last-minute korting! Meedoen met het NK Bedrijfssport op donderdag 20 september kan nog steeds! Je kunt je nu individueel of met een team (6-10 personen) aanmelden via events@sportbedrijfdeventer.nl en je betaalt maar €75,- per persoon voor het complete onderstaande programma!


Donderdag 20 september staat in het teken van de bedrijven. Er zal door bedrijventeams gestreden worden om de titel ”Fitste Bedrijf van Nederland” tijdens het eerste NK Bedrijfssport, waarbij Olympisch Kampioen Maarten van der Weijden zijn opwachting zal maken. Verder vinden er diverse trainingen en bijeenkomsten plaats op Sportpark Keizerslanden.

NK Bedrijfssport

Het programma

Tijd Programmaonderdeel
08.45 – 09.00 uur Ontvangst van bedrijventeams op Sportpark Keizerslanden
09.15 – 09.00 uur Openingswoord en gezamenlijke warming-up
09.30 – 12.45 uur 5 Battles op de onderdelen Balance, Being, Body, Brain en Business
12.45 – 13.15 uur Gezonde netwerklunch
13.15 – 13.45 uur Podiumprogramma met Maarten van der Weijden
v.a. 14.00 uur Prijsuitreiking en gezamenlijke afsluiting

De Battles

Tijdens het NK Bedrijfssport wordt er gestreden om de titel ”Fitste Bedrijf van Nederland”. Dit wordt gedaan op 5 verschillende onderdelen, de zogeheten 5 B’s. Het bedrijventeam dat het best scoort op alle onderdelen zal er uiteindelijk met de titel vandoor gaan! Benieuwd wat deze 5 B’s inhouden? Hieronder vind je een korte introductie!

 • Balance
 • Being
 • Body
 • Brain
 • Business

Sla je slag tijdens de Golfchallenge!

Tijd is schaars en wordt vanaf nu alleen maar minder. Het is daarom belangrijk om krachtige keuzes te maken en te focussen op wat belangrijk is. Deze Golfchallenge zal uitwijzen wie hierin het meest succesvol is!

Help elkaar over de stormbaan!

Kom tot de kern van het succesvol oplossen van problemen en je creëert een voorwaartse flow. Een stormbaan neem je niet alleen, je hebt elkaar nodig en je moet gebruik maken van elkaars krachten!

Test je fitheid met de meerkamp!

Door sport creëren we een gezonde geest in een gezond lichaam, dit geeft je namelijk de energie om te scoren op alle vlakken. Atleet Eelco Sintnicolaas voert je over de Deventer Meerkamp!

Kraak de code!

Door te focussen op succes trainen we de hersenen op beter waarnemen en sneller verwerken van informatie waardoor ze efficiënter handelen. Welk team kan onder druk het snelst nadenken en kraakt als eerste de code?

Jouw team zo sterk als de zwakste schakel!

Leer een mindset te creëren die je centraal zet in een duurzame, voorspelbare en vooral winstgevende onderneming. Tijdens deze battle ga je de strijd aan met effectiviteit. Om tot een goed resultaat te komen, zul je moeten samenwerken!

Aanmelden voor het NK Bedrijfssport

Meedoen aan het NK betekent onderdompelen in sport, activiteiten, kennis en gezond eten! Het deelnamepakket bestaat, naast het hierboven beschreven programma, uit:

 • Meet & Greet en Powersessie met Olympisch Kampioen Maarten van der Weijden
 • Teamsporttas met NK Bedrijfssport gadget
 • Verzorgde ontvangst met koffie, thee en een gezonde lunch
 • Sportief netwerken
 • Marktondersteuning voor externe exposure en landelijke media aandacht m.m.v. NOC*NSF

Een bedrijfsteam bestaat uit zes tot tien personen en de totale kosten zijn €1.250,- (excl. btw) per team. Aanmelden kan via events@sportbedrijfdeventer.nl onder vermelding van: NK Bedrijfssport + de bedrijfsnaam.


Overige activiteiten

Naast het NK Bedrijfssport vinden er op donderdag 20 september nog andere activiteiten plaats op en rondom Sportpark Keizerslanden. Hieronder vind je daar een overzicht van.

 • 07.00 - 10.00: Banenzwemmen (vanaf 13 jaar)
 • 09.00 - 18.00: Free Tennis (alle leeftijden)
 • 09.00 - 18.00: Hollewand Springkussen Festival
 • 09.30 - 14.00: VSG Congres - Sociaal Actief
 • 10.00 - 17.00: Inclusief Iedereen Sport & Beweegplein
 • 12.00 - 14.00: Banenzwemmen (vanaf 13 jaar)
 • 18.00 - 19.30: Wedstrijdtraining DZ&PC De IJssel (Vanaf 18 jaar)
 • 19.00 - 20.30: Atletiektraining
 • 18.00 - 20.30: Open Skeelertraining Deventer IJsclub
 • 18.30 - 20.30: Open training DZ&PC De IJsel (Vanaf 18 jaar)

Locatie: Sportpark Keizerslanden – Borgelerbad

Wil je werken aan je conditie? Trek dan baantjes in het binnen- en buitenbad van het Borgelerbad. Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid. Het is gezond voor het lichaam en werkt erg ontspannend.

Voor banenzwemmen hoeft u zich niet aan te melden. U koopt een ticket bij de kassa van het Borgelerbad. Een ticket is 4,95.

Locatie: Sportpark Keizerslanden – Tennisbaan

Altijd al eens willen tennissen? Of tennis je al bij één van de tennisverenigingen in  Deventer en omgeving, maar wil je de sfeer van het Nationale Sportweek terrein ervaren? Kom dan gratis tennissen op het tennisveld op sportpark Keizerslanden. Je kunt je racket en ballen ophalen bij de informatiebalie op het sportpark en lekker een potje tennissen!

Deze activiteit wordt aangeboden door Drijver’s TC, TC Park Braband en DLTC. Je hoeft je voor deze activiteit niet aan te melden.

 

Locatie: Sportpark Keizerslanden – Speelveld Borgelerbad

Tijdens het Hollewand Springkussen Festival kunnen kinderen vanaf 2 jaar  zich uitleven en lekker spelen. Op het terrein van het Borgelerbad kun je dus lekker komen klimmen, klauteren, glijden en springen. Een mooie dagbesteding!

Kinderen t/m 16 jaar betalen € 3,00 entree, voor ouders/begeleiders is de toegang gratis. Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig!

Locatie: diverse locaties op Sportpark Keizerslanden

Ook nieuwsgierig naar wat sport en cultuur kunnen betekenen in het sociale domein? En hoe je daar beleidsmatig invulling aan geeft? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst ‘Sociaal Actief – over de rol van sport en cultuur in het sociale domein’, speciaal voor beleidsmedewerkers sport, cultuur en sociaal domein van gemeenten.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Locatie: Sportpark Keizerslanden – Tourbus

Het Inclusief Iedereen Sport- en Beweegplein staat voor beweging en bewustwording voor iedereen met en zonder beperking. Samen op weg naar een inclusieve samenleving waarbij het normaal wordt dat iedereen mee kan doen. Een veilige omgeving waar we ons thuis voelen, samen opgroeien en samen deel uitmaken van de samenleving.

De tour bus ‘Iedereen Actief’ en de SPORTcarrousel, sportverkenning gaan gezamenlijk op pad om mensen met en zonder beperking samen te laten sporten. Vanuit de toegankelijk gemaakte bus worden mensen met beperking begeleid in en naar  vrijwilligerswerk, toegankelijkheid toetsen we en leerlingen  van het basisonderwijs (2e helft 2018 en 2019) laten we ervaren hoe het is om te leven met een beperking. We werken in de regio Salland samen met 17 sportverenigingen met aanbod aangepast sporten.

Kijk voor meer informatie op www.iedereenactief.nl of kom langs tijdens de Nationale Sportweek! Voor de activiteiten bij de tour bus hoef je je niet aan te melden.

Locatie: Sportpark Keizerslanden – Borgelerbad

Wil je werken aan je conditie? Trek dan baantjes in het binnen- en buitenbad van het Borgelerbad. Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid. Het is gezond voor het lichaam en werkt erg ontspannend.

Voor banenzwemmen hoeft u zich niet aan te melden. U koopt een ticket bij de kassa van het Borgelerbad. Een ticket is 4,95.

Locatie: Sportpark Keizerslanden – Borgelerbad

Aantal deelnemers: 10

Binnen het zwemmen probeert DZ&PC De IJsel iedereen plezier te laten beleven aan een van de gezondste sporten die er is. Ben jij benieuwd hoe zo’n training gaat? Dit is je kans!

Inschrijven kan via deze link.

Let op! Om deel te nemen moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma A & B.

Locatie: Sportpark Keizerslanden – AV Daventria

Er is binnen onze club ook een “Mastergroep baanatletiek” Dit is een groep enthousiaste sporters in de leeftijd van 29 – 59 jaar die op hun eigen niveau de technische atletiekonderdelen beoefenen. De trainingen voor deze masters is op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Je kunt vrijblijvend enkele keren mee trainen; meld je dan bij Jeroen Oosterwegel; de trainer van deze groep.

Aanmelden voor deze activiteit is niet noodzakelijk.

Locatie: Sportpark Keizerslanden – wielerbaan

Aantal deelnemers: 20

In diverse groepen wordt gewerkt aan de elementaire skate/skeelertechniek voor beginners die de basisvaardigheden nog moeten leren. De meer gevorderden en de wedstrijdrijders oefenen op techniek, conditie en snelheid. Deze open training is speciaal voor volwassenen!

Inschrijven voor de open training kan via deze link.

Locatie: Sportpark Keizerslanden – Borgelerbad

Aantal deelnemers: 10

Binnen het zwemmen probeert DZ&PC De IJsel iedereen plezier te laten beleven aan een van de gezondste sporten die er is. Ben jij benieuwd hoe zo’n training gaat? Dit is je kans!

Inschrijven kan via deze link.

Let op! Om deel te nemen moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma A & B.