De Nationale Sportweek is de officiele start van het nieuwe sportseizoen waarbij zoveel mogelijk mensen in beweging komen! Dit jaar is Deventer Hostcity van de Nationale Sportweek 2018 samen met Helmond, Heerenveen, Groningen en Den Haag. In Deventer is er samen met sportverenigingen en andere organisaties een mooi sportprogramma samengesteld van zaterdag 15 t/m donderdag 20 september.

Programma

Klik op onderstaande buttons voor het volledige programma van de Nationale Sportweek in de gemeente Deventer en schrijf je snel in voor leuke sportclinics, trainingen en andere activiteiten. Deze zijn er voor jong en oud!

Zaterdag 15 september

Zondag 16 september

Maandag 17 september

Dinsdag 18 september

Woensdag 19 september

Donderdag 20 september


Wil jij ook meedoen aan het NK? Dat kan nog steeds!

Last-minute korting! Meedoen met het NK Bedrijfssport op donderdag 20 september kan nog steeds! Je kunt je nu individueel of met een team (6-10 personen) aanmelden via events@sportbedrijfdeventer.nl en je betaalt maar €75,- per persoon! Hier kun je het complete programma bekijken.


Nationale Sportweek Estafette

Zaterdag 15 september vindt de Nationale Opening van de Nationale Sportweek 2018 plaats op sportpark Keizerslanden. Er is een spetterende openingsshow met onder andere AllMax, Studio Danzo, Yosina (winnares van de Voice Kids), Sharon Doorson en DJ Dennis van der Geest. Toegang tot de openingsshow is gratis.

In de aanloop naar deze feestelijke opening toe, zijn alle inwoners van de gemeente Deventer uitgenodigd om mee te doen aan de estafette. Per fiets, mountainbike, skateboard, of ander niet gemotoriseerd vervoer op wieltjes, vertrekt iedereen over de aangegeven routes naar de jachthaven toe. Als je met de estafette mee doet, ben je verzekerd van een plaats in de Golden Circle vooraan bij het podium waardoor je de show van dichtbij mee kunt maken! Deelname aan de Nationale Sportweek Estafette is gratis. Reserveer alleen even je plaats in de Golden Circle door even op onderstaande button te klikken!

Nationale Sportweek EstafetteWord ook vrijwilliger tijdens de Nationale Sportweek!

Zonder vrijwilligers geen Nationale Sportweek Deventer. Voor de Nationale Sportweek Deventer is de hulp van 200 vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team! Wil jij met ons voor een spectaculaire editie van de Nationale Sportweek Deventer zorgen? Meld je dan nu aan als EventMaker voor de Nationale Sportweek Deventer!

Ja, ik meld me aan als vrijwilliger!


NK Bedrijfssport op donderdag 20 september

Is jouw bedrijf het Fitste bedrijf van Nederland? Strijd om de titel met Olympisch Kampioen Maarten van der Weijden. Dit NK is speciaal ontwikkeld voor bedrijventeams met 6-10 deelnemers. Tijdens dit spectaculaire sportevent worden in 5 actieve Battles de krachten gemeten en gaat het Fitste bedrijf van Nederland met de wisseltrofee naar huis. Het programma bestaat uit een geheel verzorgde ochtend of middag (naar keuze) met o.a. ontvangst, warming-up, 5 Battles, gezonde lunch, Meet & Greet en powersessie Maarten van der Weijden. Klik hier voor meer informatie.


Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de Nationale Sportweek 2018? Neem dan contact op met Tim van Beek of Meriel Hendriks via events@sportbedrijfdeventer.nl of 0570-503930.


Volg de Nationale Sportweek in Deventer ook op social media!

De Nationale Sportweek is een groots evenement met een uitgebreid en sportief programma in Deventer van zaterdag 15 t/m donderdag 20 september. Bezoek deze pagina regelmatig om de laatste updates te zien en volg ons via onze Facebookpagina en Instagram. #NSWdeventer