Volleybalvereniging Avior biedt speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 – 6 jaar een sportaanbod om kennis te maken met het plezier sporten. Sportstars Kids bij Avior richt zich naast de eerste kennismaking met volleybal op het aanleren van diverse bewegingsvaardigheden.

Leer bewegen bij Sportstars Kids!

Sportstars Kids is een beweegaanbod voor kinderen in de leeftijd van 2 – 6 jaar die volleybalvereniging Avior aanbiedt in de sporthal van De Scheg in Deventer. Onder begeleiding van de combinatiefunctionaris maakt uw kind kennis met de volleybalvereniging. Er worden tijdens de lessen verschillende activiteiten gedaan die te maken hebben met coördinatie, samenspelen, balanceren, springen, klimmen & klauteren en vangen & gooien (volleybal).

Programma

Sportstars Kids is weer begonnen! Elke dinsdagmiddag kun je lekker komen sporten & bewegen in De Scheg zaal 1 van 15.00 – 16.00 uur. Tot aan december kun je op de volgende data komen:

  • 1, 8, 15 en 29 oktober 2019
  • 5, 12, 19, 26 november 2019
  • 3, 10 december 2019

Inschrijven kan via www.sportindeventer.nl/sportstarskids

Locatie

Sport- & Belevingscentrum De Scheg, sporthal 5
Piet van Donkplein 1, Deventer

Contact

Wil je meer weten over Sportstars Kids? Neem contact op met Paulien Lubbers | l.lubbers@sportbedrijfdeventer.nl | 06-52520113