Met Happy Life leer je op een leuke manier gezond te bewegen. In het Happy Life platform dagen we jou namelijk uit om zo veel mogelijk Happy Coins te sparen door te bewegen. De Happy Coins kun je verzilveren voor allerlei leuke activiteiten en spellen.

Waarom Happy Life?

Spaar zo veel mogelijk Happy Coins door te bewegen! Via de Happy Life webshop kun je Happy Coins sparen en verzilveren om mee te doen aan leuke spellen en activiteiten. Verzilver Happy Coins voor bijvoorbeeld korting op de De Groenste Obstakelrun, een keer zwemmen bij De Scheg of in het spel Minecraft en bouw Deventer na in de server deventer.happylife.nl. En nog veel meer… Kijk snel wat je allemaal kunt met Happy Coins! Binnenkort kun je ook met de Happy Life app Happy Coins sparen.

Ga snel naar deventer.happylife.nl en maak je profiel aan!

Spaar Happy Coins

Happy Coins verdien je op verschillende manieren. Doe mee aan allerlei leuke activiteiten en verdien Happy Coins. Weten welke activiteiten er binnenkort zijn? Log in en kijk op de kalender wanneer de eerst volgende activiteiten zijn. Ook tijdens gymlessen is het mogelijk om Happy Coins te verdienen. Vraag je gymleraar naar de mogelijkheden. Heb jij al één van de Happy Life speurtochten gedaan? Nog een leuke manier om Happy Coins te verdienen. Binnenkort kun je ook met de Happy Life app Happy Coins sparen. De app telt namelijk automatisch hoeveel stappen jij zet en rekent dit automatisch om naar Happy Coins. In de app zie je in één oogopslag op welke manieren je Happy Coins kunt verdienen.

Maak je Happy Life profiel aan en verzilver jouw Happy Coins aan gave (sport)activiteiten!

Verzilver je Happy Coins!