Peter Blangé: de Olympisch spelverdeler!

Op vrijdag 13 maart 2020 organiseert Sportbedrijf Deventer de jaarlijkse Deventer Sportverkiezing in Sport- & Belevingscentrum De Scheg. Voorafgaand aan de Deventer Sportverkiezing is er speciaal voor sportbestuurders en MKB-leden een inspiratiebijeenkomst met Peter Blangé.

Peter Blangé is sinds 1 september 2019 directeur van Rotterdam Topsport. Peter is geen onbekende in de sportwereld. Na een succesvolle carrière als professioneel volleyballer met als hoogtepunt een Olympische gouden plak op de Olympische Spelen van Atlanta, heeft hij een kleine 20 jaar ervaring opgedaan in leidinggevende functies onder andere bij de Nevobo als bondscoach, bij ORTEC als commercieel directeur van de sportafdeling, als manager van het Innosport Lab Papendal en als prestatie-innovatie manager bij de KNVB. Buiten deze functies heeft hij  diverse bestuurlijke en representatieve posities bekleed, zoals het voorzitterschap van de atletencommissie van het NOC*NSF en toernooidirecteur bij het EK volleybal vrouwen 2015 in Rotterdam.

Als directeur van Rotterdam Topsport stippelt hij momenteel de route uit voor Rotterdamse sporters richting Tokyo 2020 en heeft hij een verbindende rol tussen het bedrijfsleven en sportverenigingen met een topsportafdeling en andere topsportorganisaties.

Netwerkdiner

Voorafgaand aan de inspiratiebijeenkomst is er een netwerkdiner die toegankelijk is voor bedrijven en sportbestuurders. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

Programma

17.15 – 17.30 uur         Ontvangst
17.30 – 18.30 uur         Netwerkdiner (optioneel)
18.30 – 19.30 uur         Inspiratiebijeenkomst Peter Blangé
19.30 – 19.45 uur         Afsluiting inspiratiebijeenkomst door Irene Dekker (Sportbedrijf Deventer)
20.00 – 21.15 uur         Deventer Sportverkiezing 2019

Datum & locatie

Vrijdag 13 maart 2020
Sport- & Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1, Deventer

Inschrijven

Deelname aan het netwerkdiner en de inspiratiebijeenkomst met Peter Blangé is gratis. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar (2 tickets per bedrijf of sportvereniging) VOL = VOL!!

Inschrijven

Contact

Mocht u vragen hebben dan kunt u per e-mail contact opnemen met:

Irene Dekker | i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl | contactpersoon bedrijven
Tim van Beek | t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl | contactpersoon sportverenigingen