De genomineerden…

  • Topsportprestatie van het jaar
  • Sporttalent van het jaar
  • Breedtesportprestatie van het jaar

Prijscategorieën zijn gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren! ‘Topsportprestatie van het jaar’ en ‘Sporttalent van het jaar’ zijn prijzen die worden gekozen door een jury. De ‘Amateursportprestatie van het jaar’ is 50% een juryprijs en 50% een publieksprijs (op de laatste categorie kan worden gestemd).

Naast de prijzen in bovenstaande categorieën worden op 13 maart ook de volgende prijzen uitgereikt:

  • Sportinitief van het jaar (voor sportverenigingen en andere sportgerelateerde organisaties)
  • Sportiefste School
  • Fitste bedrijf van Deventer

In de week van 17 t/m 21 februari worden de genomineerden hier bekend gemaak!


Themabijeenkomsten

olg de bijeenkomst van Peter Blangé (directeur Topsport Rotterdam). Deze is speciaal voor bedrijven en sportbestuurders van verenigingen uit de gemeente Deventer​

Inspiratiesessie Peter Blangé

Bijeenkomst Talentontwikkeling

Volg de bijeenkomst van Peter Blangé (directeur Topsport Rotterdam). Deze is speciaal voor bedrijven en sportbestuurders van verenigingen uit de gemeente Deventer

INSCHRIJVEN

Tom Stamsnijder van Team Sunweb verzorgt de bijeenkomst talentontwikkeling. Hij gaat in op zijn leven als talent en topsporter. Deze bijeenkomst is voor sporters, talenten, begeleiders, coaches en ouders.

INSCHRIJVEN

 


 

 

Deventer Sportverkiezing 2019

Op vrijdag 13 maart 2020 worden de sportprijzen van het jaar uitgereikt tijdens een show die om 20.00 uur begint in Sport- & Belevingscentrum De Scheg in Deventer. NOS-presentator Maarten Tip neemt je mee door het sportjaar 2019 met al haar hoogtepunten. Naast de prijsuitreiking kun je genieten van verschillende optredens van lokale artiesten.

Het programma van dit jaar:

Bestel je gratis tickets!