Het sportjaar 2019 is (alweer) bijna voorbij. Dat betekent dat de Deventer Sportverkiezing 2019 er weer aan komt! In 2019 zijn weer prachtige prestaties neergezet door zowel top- als amateursporters. De beste sporters worden dit jaar op vrijdag 13 maart 2020 gehuldigd in Sport- & Belevingscentrum De Scheg. Daar start de Deventer Sportverkiezing 2019 vanaf 20.00 uur onder leiding van NOS-presentator Maarten Tip.


Nominaties aanmelden

Vanaf vrijdag 20 december kun je op deze website jouw favoriete sporter(s) aanmelden voor een nominatie in de volgende categorieën voor een Leo Halle Bokaal:

  • Topsportprestatie van het jaar
  • Sporttalent van het jaar
  • Breedtesportprestatie van het jaar

Prijscategorieën zijn gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren! ‘Topsportprestatie van het jaar’ en ‘Sporttalent van het jaar’ zijn prijzen die worden gekozen door een jury. De ‘Amateursportprestatie van het jaar’ is 50% een juryprijs en 50% een publieksprijs (op de laatste categorie kan worden gestemd).

Naast de prijzen in bovenstaande categorieën worden op 13 maart ook de volgende prijzen uitgereikt:

  • Sportinitief van het jaar (voor sportverenigingen en andere sportgerelateerde organisaties)
  • Sportiefste School
  • Fitste bedrijf van Deventer

Klik hier om jouw favoriete sporter(s) aan te melden voor een nominatie.


Themabijeenkomsten

Voorafgaand aan de Deventer Sportverkiezing worden de volgende themabijeenkomsten in Sport- & Belevingscentrum De Scheg georganiseerd:

  • Themabijeenkomst Talentontwikkeling & mini-sportbeurs
  • Themabijeenkomst voor bedrijven en sportbestuurders

Eind januari 2020 wordt het programma bekend gemaakt. Zet al wel vast vrijdag 13 maart 2020 in uw agenda!


Deventer Sportverkiezing 2019

Op vrijdag 13 maart 2020 worden de sportprijzen van het jaar uitgereikt tijdens een show die om 20.00 uur begint in Sport- & Belevingscentrum De Scheg in Deventer. NOS-presentator Maarten Tip neemt je mee door het sportjaar 2019 met al haar hoogtepunten. Naast de prijsuitreiking kun je genieten van verschillende optredens van lokale artiesten. Het programma wordt eind januari 2010 bekend gemaakt. Afgelopen jaren zijn er optredens geweest van Yosina (The Voice Kids), Paul Sinha, All The Above en The XoXo Dance Company.

Let op: dit jaar moeten voor de show kaarten worden besteld! Deze zijn gratis, maar zijn nodig voor de toegang tot de sporthal van De Scheg!