Op vrijdag 13 maart 2020 vindt de Deventer Sportverkiezing 2019 in Sport- en Belevingscentrum De Scheg plaats. Net als voorgaande jaren staat er weer een bijeenkomst over talentontwikkeling op het programma. Ditmaal wordt een gastcollege gegeven door oud wielrenner Tom Stamsnijder van Team Sunweb!

Onder Team Sunweb reed Tom in 2017 de ronde van Italië onder kopman Tom Dumoulin, die dat jaar als eerste Nederlander de ronde van Italië won. Dit betekende dat Tom Stamsnijder voor de tweede keer deel uitmaakte van een team met de eindwinnaar van de Giro in de gelederen.

Tom zal jullie meenemen in het leven van een topsporter in een topsportorganisatie. Er wordt antwoord gegeven op vragen zoals; wat komt er bij topsport kijken? Welke keuzes moeten er gemaakt worden? Wat moet je als topsporter allemaal doen en laten om de echte top te bereiken? Deze vragen en meer worden uitgebreid beantwoord tijdens dit gastcollege. Dit alles met het doel om een duidelijk beeld te geven van de levensstijl van een topsporter.

Tijd & locatie

Sport- & Bewegingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1, Deventer
Vergaderruimte Lava Lounge
18.30 – 19.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur)

Inschrijven

Deelname aan de bijeenkomst talentontwikkeling is gratis. Inschrijven voor de themabijeenkomst is inclusief een ticket voor de Deventer Sportverkiezing 2019 die aansluitend in de sporthal plaats vindt. Klik hier om in te schrijven.