Wist je dat het stimuleren van je medewerkers om op de fiets naar het werk te komen de meest laagdrempelige manier van Gezonde Leefstijl stimulering is? Daarnaast is het kostenbesparend en draagt fietsen bij aan een beter klimaat. Maar hoe krijg je je medewerkers zover? Speciaal voor ondernemend Deventer heeft Sportbedrijf Deventer een pakket samengesteld: Maak werk van Fietsen. Maak het gemakkelijk, leuk en aantrekkelijk voor medewerkers om vaker de fiets te pakken.

Pakket: Maak werk van Fietsen

Maak werk van Fietsen bestaat uit een bewustwordingscampagne, een clinic en een challenge en zit vol praktische handvatten die je helpen om gedurende de dag voldoende te bewegen.

• Bewustwordingscampagne bewegen op de werkvloer (meer dan alleen fietsen);
• Een Mountainbike clinic onder leiding van voormalig Topsporter;
• Een week lang 10 fietsen voor de deur;
• Fiets naar je werkchallenge;
• Prijsuitreiking met lunch of borrel (optioneel).

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Waar: Op eigen locatie
Wie: Sportbedrijf Deventer i.s.m. Topsporter
Kosten: Op aanvraag
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier

Fietsclinics met Topsporter

In samenwerking met diverse Topsporters uit de Wielersport kunnen wij spectaculaire mountainbikeclinics verzorgen. Als eenmalig event of in combinatie met bijvoorbeeld de Campagne “Maak werk van je Beweging” of “Maak werk van Fietsen”.

De clinics zijn voor iedereen toegankelijk, van onervaren tot zeer ervaren fietser en altijd onder begeleiding van 2 trainers. De clinics duren maximaal 2 uur, inclusief afstellen van de fietsen en technische uitleg. Professionele mountainbikes beschikbaar (tegen meerprijs). De clinic kan desgewenst worden uitgebreid met een ontbijt, lunch of borrel.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Duur: 2 uur
Deelnemers: maximaal 25
Waar: Start vanaf het Borgelerbad
Wie: Sportbedrijf Deventer i.s.m. Topsporter
Kosten: Op aanvraag
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier

Fietsevents met Team Sunweb

Team Sunweb is partner van Sportbedrijf Deventer voor fietsstimulering van werknemers. Profiteer hiervan en bekijk hier de mogelijkheden. Team Sunweb is ook aanwezig tijdens de Bedrijfsbattledag op vrijdag 18 september 2020

Fiets naar je werk Challenge

Ga met jouw collega’s de strijd aan en maak in 1 week de meeste fietskilometers bij woon-werk of werk-werk verkeer. Daag elkaar uit voor de competitie en organiseer onderling een challenge en reik prijzen uit. Koppel deze challenge aan “Maak werk van je Beweging” en je zet bewegen krachtig op de kaart in jouw organisatie.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Waar: Op eigen locatie
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Op aanvraag
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier

10 Fietsen voor de deur

De reden ‘ik heb geen fiets’ is deze maand geen excuus! Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding een week lang gebruik te maken van 10 prachtige fietsen. De blauw/oranje fietsen vallen lekker op en kunnen de hele week gebruikt worden door de medewerkers van uw organisatie voor woon-werk verkeer, zakelijke ritjes of pauzeritjes overdag. Zo kan iedereen het plezier van fietsen naar en tijdens het werk ervaren. Uiteraard worden de fietsen geleverd en weer opgehaald en staat de hele week technische ondersteuning ter beschikking.

Wanneer: Hele jaar mogelijk
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Op aanvraag
Inschrijven/ meer informatie: Klik hier

WKR voor aanschaf fietsen

Per 1 januari 2020 wordt de WKR regeling aanzienlijk uitgebreid. Veel werkgevers weten niet dat werknemers deze regeling ook kunnen benutten voor het met fiscaal voordeel aanschaffen van een fiets. Het is nu ook toegestaan om een elektrische fiets aan te schaffen. Een kostenbesparing voor werknemer èn een aanzienlijke sociale lastenbesparing voor jou als werkgever. Je regelt alles heel gemakkelijk via het Nationale Fietsplan.

logo

14 mei 2020 landelijke FIETS NAAR JE WERKDAG

Fiets mee op donderdag 14 mei 2020! Het doel van Fiets naar je Werkdag is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is goed voor het milieu en zeer zeker ook voor de gezondheid. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt. FiscFree organiseert daarom de landelijke Fiets naar je werkdag. Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te verdienen!

Inschrijven/ meer informatie: Klik hier