Meten is weten! Een 0-meting van je huidige situatie stimuleert enorm wanneer je gezonder wilt eten, bewegen of anderszins aan je gezonde leefstijl wilt werken. Sportbedrijf Deventer biedt 2 soorten Health checks die los kunnen worden ingezet, maar ook heel goed te combineren zijn met de campagnes “Maak werk van je Voeding” en/of “Maak werk van je Beweging” of een maatwerk programma.

Basis Health check

Bij deze Health check worden lengte, gewicht, BMI, vetpercentage en de buikomvang gemeten. Dit zijn de belangrijkste indicatoren voor een gezond gewicht. De Basis Health check duurt 10 minuten per persoon en is verkrijgbaar vanaf 15 deelnemers.

Uitgebreide Health check

De Basis Health check kan worden uitgebreid met bloeddrukmeting, een vragenlijst en een gesprek (cholesterolmeting optioneel en alleen onder bepaalde voorwaarden). De vragenlijst gaat in op onderwerpen over gezonde leefstijl en creëert bewustwording bij de deelnemer over de huidige situatie. Ook worden wensen van de deelnemer besproken en gaat de consulente in op mogelijkheden tot verbetering van de gezonde leefstijl.

De Health checks worden op eigen locatie en door een gecertificeerde gewichtsconsulente afgenomen. Hiervoor vragen wij een ruimte die de privacy van de deelnemers waarborgt. Ook is het mogelijk om de Health checks bij Sportbedrijf Deventer te laten plaatsvinden. Hier zijn kosten aan verbonden.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten
: Op aanvraag
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier