Het zaalvolleybaltoernooi van Avior is er voor iedereen. Dus juist als je (denkt dat je) niet kunt volleyballen is het een leuk evenement om met je bedrijf aan mee te doen. Er is een aparte prestatie-poule voor bedrijven die ervaren volleyballers in dienst hebben, dus je speelt als recreanten team niet tegen teams vol ervaren spelers.

Wanneer: Data 2020 nog onbekend
Tijd: vanaf 19.00 uur (inloop)
Waar: Sporthal de Kroon
Wie: Volleybalvereniging Avior
Inschrijven/informatie aanvraagwww.bedrijvenvolley.nl

Het gaat om sportiviteit, netwerken, humor en plezier bij het Payroll Select Zaalvolleybaltoernooi van de grootste volleybalvereniging van Nederland!

Je speelt 1 avond wedstrijden tegen andere bedrijven uit de regio. Eindig je bovenin de poule dan speel je de finaleavond nog voor de prijzen!

Je schrijft je als team in en geeft eventueel een voorkeursdatum op. Wij proberen om de teams met het zelfde niveau op de voorkeursdatum tegen elkaar te laten spelen. Meestal word je als team dus ingepland op je voorkeursdatum, maar we behouden het recht om je op een andere datum in te plannen. Dit doen we echter altijd in overleg met het team.

Voorafgaand aan de finales is er een netwerkevenement. Dus ook als je de finale niet haalt zal dat een leuke avond zijn om te netwerken en je relaties en/of (con)collega’s aan te moedigen.

De 4 categorieën waar je je op in kunt schrijven zijn:

  1. 1. recreatie heren (een team met maximaal 1 vrouw)
  2. 2. recreatie dames (een team met maximaal 1 man)
  3. 3. recreatie gemengd
  4. 4. prestatie gemengd (2 ervaren-volleyballers of meer in je team en minstens 2 vrouwen)

Lukt het niet om binnen je eigen bedrijf een compleet team te maken, vraag dan gerust vrienden, familie, kennissen of zakelijke relaties. Zo kunnen ook ZZP-ers bijvoorbeeld gezamenlijk een team vormen.