Bedrijfsbattledag 2020

Safe the Date: vrijdag 18 september 2020!
De 3e editie van de Bedrijfsbattledag is in volle voorbereiding. Op veler verzoek komen de Battles Expeditie Robinson en de Stormbaan terug. Maar er is veel meer…. Tipje van de sluier; Team Sunweb is aanwezig met de officiële Nutrition Truck, de mobiele keuken van Team Sunweb die meegaat naar alle belangrijke wielerkoersen. Ervaar hoe de renners tijdens de koers optimaal met hun voeding omgaan en leer van de Team Sunweb diëtiste hoe je dit in je eigen werksituatie kunt toepassen.

Sfeerimpressie 2019

De Bedrijfsbattledag 2019 werd door de deelnemende bedrijven gewaardeerd met een 8,3! De meeste deelnemers geven aan in 2020 weer mee te willen doen. Na afloop van deze 2e editie ging Wolters Vastgoed er als winnaar met de wisselbeker vandoor. Van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning! Alle teams bedankt voor het meestrijden.

Op vrijdagmiddag 20 september 2019 stond het sportpark van SV Helios in het teken van sport, bewegen en vitaliteit. Ruim 300 werknemers van diverse Deventer bedrijven gingen de strijd met elkaar aan. Olympisch Kampioen Elis Ligtlee opende de Bedrijfsbattledag met haar verhaal “Expeditie Goud”. Vervolgens werd door de deelnemers fanatiek gestreden tijdens 5 verschillende Battles: Beachvolleybal, Expeditie Robinson, Stormbaan, Golf en Katapult schieten. De Battles stonden metafoor voor de 5 B’s van vitaliteit: Body, Brain, Balance, Being en Business.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Bedrijfsbattledag 2019!