Heeft jouw team zich al ingeschreven voor vrijdag 20 september a.s.? Deze 2e editie van de Bedrijfsbattledag op Sportpark S.V. Helios is dé middag waar ondernemend Deventer elkaar op een sportieve manier ontmoet en waar je elkaar met 5 uitdagende Battles nog beter leert kennen. Ontdek de kwaliteiten van je collega’s en je tegenstanders. Wie is fysiek sterk, wie heeft de brains, is strategisch of is een echte teamworker?

Deelnemen kan al met een team van 8 personen. Ook zijn mixed teams van verschillende ondernemers zeker mogelijk.

De Bedrijfsbattledag 2019 maakt onderdeel uit van het Fitste bedrijf van Deventer 2019. Een middag met vooral heel veel lol, teambuilding en lekker eten. Natuurlijk is er alle tijd om met collega’s en andere bedrijven bij te praten en te netwerken.

Meer dan 30 teams hebben zich inmiddels aangemeld. Er is nog plaats, dus meld je aan en doe mee!

Olympisch Kampioen Elis Ligtlee “Meer dan goud”

Tijdens de Bedrijfsbattledag op 20 september vertelt Elis in haar verhaal “Meer dan goud” hoe wielrennen niet langer de energie en plezier gaf die nodig is om het leven van een Topsporter vol te houden. Zij neemt ons mee in haar carrièreswitch naar ondernemer, welke lessen uit de topsport haar hier bij helpen en welke hobbels zij hierbij tegenkomt. Een feest van herkenning voor iedereen die plezier en energie wil halen uit zijn of haar werk!

“Samen gaan we voor goud! Zie ik je op 20 september?”

 

Programma*

15.00 – 15.30 uur Ontvangst met koffie, thee, fris en iets lekkers
15.30 – 16.30 uur Opening met Elis Ligtlee “Meer dan goud”
16.30 – 19.00 uur De Battles
17.00 – 20.00 uur Foodplein geopend
19.00 – 20.00 uur Lekker eten en netwerken met de fitste bedrijven uit de regio
20.00 – 20.15 uur Prijsuitreiking winnaar Bedrijfsbattle 2019

Tijdens de Battles verzorging met water en vers fruit.
Het foodplein wordt verzorgd door Sportpark S.V. Helios en SV Helios.

*Wijzigingen voorbehouden

Aanmelden

Klik hier om jouw team(s) aan te melden.

Kosten

 Impressie 2018

De Battles

Om deel te nemen aan de Battles hoef je geen fanatiek sporter te zijn. Met een slimme mix in je team van fysiek talent, denkkracht en creativiteit maak je een heel goede kans om de Battles te winnen.

1. Body – Beachvolleybal
Door sport creëren we een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit geeft je de energie om te scoren op alle vlakken. Dat sporten ook heel veel fun oplevert bewijst deze battle.

2. Brain  – Maak de oversteek met Expeditie Robinson
Door te focussen op succes trainen we de hersenen op beter waarnemen en sneller verwerken van informatie waardoor ze efficiënter handelen. Welk team kan onder druk het snelst nadenken en handelen?

3. Balance – Sla je slag
Tijd is schaars en wordt vanaf nu alleen maar minder. Het is daarom belangrijk om krachtige keuzes te maken en te focussen op wat belangrijk is. Deze challenge zal uitwijzen wie hierin het meest succesvol is!

4. Being – Help elkaar over de stormbaan
Kom tot de kern tot het succesvol oplossen van problemen en je creëert een voorwaartse flow. Een stormbaan neem je niet alleen, je hebt elkaar nodig en je moet gebruik maken van elkaars krachten!

5. Business – Teambuildings-challenge
Bedenk een strategie, hou hier aan vast, maar verander je koers wanneer je denkt dat dit het beste resultaat oplevert. Wie dit kan, wint deze Battle.