Sportbedrijf Deventer wil ondernemend Deventer inspireren en uitdagen om met sport, bewegen en vitaliteit aan de slag te gaan en roept bedrijven en organisaties op om aan deze Challenge mee te doen. Deelname is kosteloos. Lees verder hoe jouw bedrijf Fitste bedrijf van Deventer kan worden.


Prijsuitreiking!

Tijdens de Deventer Sportverkiezing op vrijdag 13 maart 2020 in Sport- en Belevingscentrum De Scheg vindt de prijsuitreiking plaats. Wat valt er te winnen? Naast veel publiciteit en een mooie podiumplaats tijdens een drukbezocht event, mag u zich een jaar lang “Fitste bedrijf van Deventer 2019 noemen”.


Ook meedoen?

Iedere sport-, beweeg- of gezonde leefstijlactiviteit die je als werkgever aanbiedt en die werknemers helpt bij het vergroten van hun vitaliteit levert punten op. Deze punten worden bijgehouden op deze website. Zo kun je het hele jaar precies zien waar je als organisatie staat in de ranking en hoe je het doet t.o.v. andere deelnemende bedrijven.

Stuur een e-mail naar Irene Dekker met bedrijfslogo en lijst van activiteiten die je dit jaar als bedrijf al hebt gedaan en die je dit jaar nog op de agenda hebt staan. Nog op zoek naar een leuke activiteit, kijk dan op onze menukaart.

Welke activiteiten tellen mee?

Vitaliteit gaat niet alleen over fysieke fitheid. Het gaat erom dat je de hele dag met veel energie je werk kunt doen en nog energie overhoudt voor thuis. Doet jouw bedrijf al veel voor haar werknemers zoals: deelname aan de IJsselloop, workshops over bijvoorbeeld voeding of werk-/privébalans, lunchwandelen, etc. Maak het kenbaar! Elke activiteit levert punten op die meetellen voor de Challenge Fitste bedrijf van Deventer 2020.

De ultieme Challenge vindt natuurlijk plaats op vrijdagmiddag 18 september 2020. Dan treffen alle deelnemende bedrijven elkaar tijdens de Bedrijfsbattledag 2020.

Is jouw bedrijf nog niet actief, maar wil je wel aan de slag. Bekijk de menukaart met het aanbod in Deventer.

Aanmelden

Doe mee met de Challenge Fitste bedrijf van Deventer 2020! Meer informatie & aanmeldden via bedrijfssport@sportbedrijfdeventer.nl of neem direct contact op met Irene Dekker.

Puntentelling


Ook door jouw organisatie zelf geïnitieerde sport- en leefstijlactiviteiten die niet op de menukaart staan, kunnen voor punten in aanmerking komen. Maak ook deze activiteiten kenbaar aan Sportbedrijf Deventer.