Royal GD ‘Fitste bedrijf van Deventer 2019’

21 september 2020
Van Koninklijk bezoek en predicaten tot ‘Beestenboel op de Brink’, drukbezochte klantendagen en een naamsverandering naar Royal GD; het jubileumjaar 2019 was er één voor in de boeken. Om nog meer geschiedenis te schrijven streden fanatieke GD-medewerkers het hele jaar door voor de titel ‘Fitste bedrijf van Deventer’. En met succes! Zij mochten de eerste prijs in ontvangst nemen.

De personeelsvereniging organiseerde het hele jaar door sportieve activiteiten. Zo werd er gevolleybald, gefietst, gezwommen, was er een kennisquiz en waren er workshops over voeding en bewegen. Honderd medewerkers liepen onder enthousiaste aanmoediging van het GD dweilorkest de IJsselloop uit en was GD met twaalf teams vertegenwoordigd op de Bedrijfsbattledag, waar zij het opnamen tegen andere bedrijven uit Deventer. Iedere sport-, beweeg- of gezonde leefstijlactiviteit leverde punten op voor de competitie, die was georganiseerd door Sportbedrijf Deventer.

Prijsuitreiking

Al deze inspanningen bleven niet onopgemerkt en leverden een nominatie op voor de titel ‘Fitste bedrijf van Deventer 2019’. Doordat de Deventer Sportverkiezing in maart niet door kon gaan bleven de GD medewerkers wat langer in spanning zitten. Tijdens de Nationale Sportweek in september werden ze dan toch verrast door een bezoek van Sportbedrijf Deventer. Samen met een vertegenwoordiger van Team Sunweb overhandigden ze de prijs. De trotse GD-directeur Ynte Schukken en PV-voorzitter Teun Fabri namen de prijs onder een luid applaus van de aanwezige medewerkers in ontvangst.

Salland Zorgverzekeringen en Wolters Vastgoedonderhoud B.V. grepen net naast de titel. Zij werden respectievelijk 2e en 3e.

Bekijk hier het filmpje van de prijsuitreiking Fitste Bedrijf van Deventer 2019.

Fitste Bedrijf van Deventer 2020-2021

Ook Fitste Bedrijf van Deventer worden? Dat kan! De volgende editie loopt van september 2020 tot september 2021. Neem contact op met Irene Dekker, i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl voor meer informatie.


Bedrijfsbattledag 18 september 2020 AFGELAST!

Door de coronamaatregelen heeft Sportbedrijf Deventer helaas moeten besluiten om de Bedrijfsbattledag, die gepland stond op 18 september 2020, uit te stellen naar 2021 op een nog nader te bepalen datum. Natuurlijk hopen we in 2021 weer veel deelnemers fit en gezond te mogen verwelkomen bij de Bedrijfsbattledag.

Sportbedrijf Deventer zit niet stil! We blijven onze kennis delen op onze social media kanalen en werken achter de schermen hard om samen met de clubs het sportleven in Deventer weer veilig en gezond op te starten. Verder werken we aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Blijf via onze communicatiekanalen op de hoogte van tussentijdse ontwikkelingen.

Wij attenderen u graag op de Nationale Sportweek in Deventer, die dit jaar in aangepaste vorm plaatsvindt van 18 t/m 27 september 2020. Tijdens deze sportieve week vinden verschillende activiteiten plaats die wellicht ook voor werknemers interessant zijn. Houd onze berichtgeving in de gaten.

Blijf in beweging, blijf gezond en let een beetje op elkaar!!


MKB bedrijven in Deventer helpen sportverenigingen veilig opstarten

Vanaf 28 april 2020 kregen de sportverenigingen groen licht om hun buitenactiviteiten weer op te starten. De velden lagen er 2 maanden lang verlaten bij. Maar hoe start je weer veilig op en hou je je aan alle Coronaregels? Sportbedrijf Deventer en Deventer MKB bedrijven Health Friend en Wagging Finger Distillery springen bij.

Carst en Ernst Winter van Dupatech in Raalte en Erik Molenaar van het oer-Deventerse bedrijf Wagging Finger Distillery zagen hun afzet hard teruglopen door de Coronamaatregelen. Grenzen gingen dicht voor import en export, de horeca ging op slot en proeverijen konden niet meer. Onafhankelijk van elkaar stapten ze in de productie van handgels. Carst opende Health Friend in Deventer en benut zijn machinepark voor het verpakken van handgels. Erik bemachtigde de vergunning om vanuit alcohol desinfecterende handgels volgens het officiële “recept” van de WHO te “stoken”.

Samen met Sportbedrijf Deventer bedachten ze een mooi aanbod voor Deventer sportverenigingen. Naast een mooie korting krijgt de vereniging een percentage van de omzet, wanneer zij via hun club handgels inkopen voor privégebruik of voor het bedrijf/ de organisatie waar clubleden werken. Zo kunnen de sportverenigingen de kosten van de handgels weer terugverdienen.

Wat begon met een privé initiatief (Carst en Ernst zijn keepertrainers bij FC RDC en Erik was verbonden aan The Pickwick Players) is nu voor alle 160 sportverenigingen in de gemeente Deventer beschikbaar. Een heel mooi voorbeeld hoe MKB bedrijven en sportverenigingen in Deventer elkaar door deze Coronatijd helpen! Inmiddels is er weer volop activiteit op de velden en wordt er weer veilig gesport.

Ook iets betekenen voor sportverenigingen? Neem contact op met Irene Dekker, i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl.
Klik hier voor mee informatie.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: MKB magazine februari 2020

NK Wielrennen voor bedrijven

Het NK Wielrennen voor bedrijven op 6 september 2020 (datum o.v.b.)  is een schitterend laagdrempelig fietsfeest. Je rijdt over heuvelachtige parcoursen en geniet met collega’s en/of relaties samen van een unieke wielerdag. Als bedrijf heb je daarbij de keuze uit twee pakketten. Je kunt deelnemen aan de Cyclo in combinatie met de ploegentijdrit of aan de SamenOm Toertocht in combinatie met diezelfde ploegentijdrit. Iedereen die meedoet geniet tussendoor en na afloop van het Finish Festival. Het NK is een officieel Nederlands kampioenschap onder de vlag van de KNWU.

Klik hier voor meer informatie over het NK Wielrennen voor bedrijven.