Deventer Sportverkiezing 2019…

…met bekendmaking ‘Fitste Bedrijf van Deventer 2019’!
Op vrijdag 13 maart 2020 vindt hét grote Deventer sportevent van het jaar plaats, de Deventer Sportverkiezing. Dit jaar wordt de Deventer Sportverkiezing 2019 georganiseerd in Sport- en Belevingscentrum De Scheg. De Deventer Sportverkiezing start om 20:00 uur en wordt gepresenteerd door NOS-commentator Maarten Tip. Tijdens deze avond worden sporters gehuldigd die een bijzondere prestatie hebben neergezet in het afgelopen sportseizoen.

Prijzen worden in de volgende categorieën uitgereikt:

  • Sportprestatie van het jaar
  • Sporttalent van het jaar
  • Sportinitiatief van het jaar

Netwerkbijeenkomsten, Mini Sportbeurs, Fitste Bedrijf van Deventer
Naast de uitreiking van de prijzen in de bovenstaande categorieën biedt deze avond entertainment met muziek, dans en demo’s. Ook staan er dit jaar weer twee netwerkbijeenkomsten op het programma met gastcolleges van Team Sunweb; de bijeenkomst Talentontwikkeling en de bijeenkomst Bedrijfssport. Verder kunt u als gast een kijkje nemen op de mini sportbeurs waar bedrijven en ondernemers nieuwe en gave sportproducten tentoonstellen. Daarnaast wordt tijdens deze avond bekend gemaakt welk bedrijf het Fitste Bedrijf van Deventer 2019 is.

Kortom; een sportieve en gezellige (netwerk)avond die u niet mag missen!!


NK Wielrennen voor bedrijven

Het NK Wielrennen voor bedrijven op 17 mei 2020  is een schitterend laagdrempelig fietsfeest. Je rijdt over heuvelachtige parcoursen en geniet met collega’s en/of relaties samen van een unieke wielerdag. Als bedrijf heb je daarbij de keuze uit twee pakketten. Je kunt deelnemen aan de Cyclo in combinatie met de ploegentijdrit of aan de SamenOm Toertocht in combinatie met diezelfde ploegentijdrit. Iedereen die meedoet geniet tussendoor en na afloop van het Finish Festival. Het NK is een officieel Nederlands kampioenschap onder de vlag van de KNWU.

Klik hier voor meer informatie over het NK Wielrennen voor bedrijven.