Vrijdag 18 september 2020

Hét fitste bedrijfsuitje van 2020!

De voorbereidingen voor de Bedrijfsbattledag 2020 zijn in volle gang. De 3e editie vindt plaats op Sportpark S.V. Helios in Deventer. De Bedrijfsbattledag is dé middag waar ondernemend Deventer elkaar op een sportieve manier ontmoet en waar je elkaar met 5 uitdagende Battles nog beter leert kennen. Ontdek de kwaliteiten van je collega’s en je tegenstanders. Wie is fysiek sterk, wie heeft de brains, is strategisch of is een echte teamworker?

Op veler verzoek komen de Battles Expeditie Robinson en de Stormbaan terug. Maar er is veel meer…. Tipje van de sluier; Team Sunweb is aanwezig met de officiële Nutrition Truck, de mobiele keuken van Team Sunweb die meegaat naar alle belangrijke wielerkoersen. Ervaar hoe de renners tijdens de koers optimaal met hun voeding omgaan en leer van de Team Sunweb diëtiste hoe je dit in je eigen werksituatie kunt toepassen.

De Bedrijfsbattledag is meer dan een sportdag alleen: circa 300 deelnemers, 25 bedrijven, 5 Battles, EEGA Groep food- & muziekplein, supergoede sfeer, sportief teamuitje, netwerken en hopelijk mooi weer. Kortom; Food, Fit & Fun!!

Programma*

 14.45 – 15.15 uur  Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
 15.15 – 15.30 uur  Opening en warming-up
 15.30 – 18.30 uur  De Battles (incl. 1 pauzeronde)
 18.30 – 19.15 uur  Lekker eten op het EEGA Groep food- & muziekplein en netwerken met bedrijven uit de regio
 19.15 – 19.30 uur  Prijsuitreiking winnaar Bedrijfsbattle 2020

*Wijzigingen voorbehouden

Kosten

Door deel te nemen aan de Bedrijfsbattledag ondersteun je het sportklimaat in Deventer. Een deel van de opbrengsten komt direct ten goede aan sportverenigingen.

 Deelname
€ 660,- per team excl. btw
 Supporterspakket
€ 31,50 per persoon excl. btw
 Deelname met 1 team van 8 tot 10 personen X
 Ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers X X
 Gezamenlijke Warming-up X
 5 Battles: Body, Brain, Being, Balance en Business X
 Verzorging met water en vers fruit X X
 2 drankjes p.p. X X
 3 consumpties p.p. EEGA Groep food- & muziekplein X X

Aanmelden

Ook met een team meedoen? Deelnemen kan al met een team van 8 personen. Ook zijn mixed teams van verschillende ondernemers zeker mogelijk. Klik hier om aan te melden!


De Bedrijfsbattledag 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 


Sfeerimpressie 2019

De Bedrijfsbattledag 2019 werd door de deelnemende bedrijven gewaardeerd met een 8,3! De meeste deelnemers geven aan in 2020 weer mee te willen doen. Na afloop van deze 2e editie ging Wolters Vastgoedonderhoud er als winnaar met de wisselbeker vandoor. Van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning! Alle teams bedankt voor het meestrijden.

Remco van Bussel van Wolters Vastgoedonderhoud:

“Bij de 1e editie in 2018 deden we voor het eerst mee en werden we 2e. Dit jaar kwamen we echt voor de winst en dat is gelukt! Op de vraag aan van Bussel of Wolters in 2020 weer meedoet: “ja zeker en dan komen we met meer teams, we hopen op nog veel meer bedrijven uit Deventer, want dit is echt een te gek event”.

Ilse Wessels van EEGA Groep:

“Wij zijn de hele dag bezig met het arbeidsfit maken van onze deelnemers. Daar hoort een gezonde levensstijl ook bij. Tijdens de Bedrijfsbattledag waren we zelf aan de beurt. Ik vond het idee van de 5 B’s dan ook heel mooi gevonden. Het is echt meer dan een sportdag alleen, waar we elkaar op een andere manier leerden kennen. Volgend jaar zijn we weer van de partij”.

Op vrijdagmiddag 20 september 2019 stond het sportpark van SV Helios in het teken van sport, bewegen en vitaliteit. Ruim 300 werknemers van diverse Deventer bedrijven gingen de strijd met elkaar aan. Olympisch Kampioen Elis Ligtlee opende de Bedrijfsbattledag met haar verhaal “Expeditie Goud”. Vervolgens werd door de deelnemers fanatiek gestreden tijdens 5 verschillende Battles: Beachvolleybal, Expeditie Robinson, Stormbaan, Golf en Katapult schieten. De Battles stonden metafoor voor de 5 B’s van vitaliteit: Body, Brain, Balance, Being en Business.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Bedrijfsbattledag 2019!