Bedrijfsbattledag 2019

Wolters BV winnaar Bedrijfsbattledag 2019! Op vrijdag 20 september 2019 is team Wolters er met de wisselbeker vandoor gegaan. Van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning, klasse! Alle teams bedankt voor het meestrijden.

Op vrijdagmiddag 20 september 2019 stond het sportpark van SV Helios in het teken van Sport, Bewegen en Vitaliteit. Tijdens de 2e editie van de Bedrijfsbattledag gingen ruim 300 werknemers van diverse Deventer bedrijven de strijd met elkaar aan. Olympisch Kampioen Elis Ligtlee opende de Bedrijfsbattledag met haar verhaal “Expeditie Goud”. Vervolgens werd door de deelnemers fanatiek gestreden tijdens 5 verschillende Battles: Body, Brain, Being, Balance en Business. Uiteindelijk mocht het team van Wolters BV de wisselbeker in ontvangst nemen!

Sfeerimpressie 2019

Klik hier voor een totale sfeerimpressie van de Bedrijfsbattledag 2019!


De Bedrijfsbattledag 2019 maakt onderdeel uit van het ‘fitste bedrijf van Deventer‘. Een middag met vooral heel veel lol, teambuilding en lekker eten. Natuurlijk is er alle tijd om met collega’s en andere bedrijven bij te praten en te netwerken.


De Battles

Om deel te nemen aan de Battles hoef je geen fanatiek sporter te zijn. Met een slimme mix in je team van fysiek talent, denkkracht en creativiteit maak je een heel goede kans om de Battles te winnen.

1. Body – Beachvolleybal
Door sport creëren we een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit geeft je de energie om te scoren op alle vlakken. Dat sporten ook heel veel fun oplevert bewijst deze battle.

2. Brain  – Maak de oversteek met Expeditie Robinson
Door te focussen op succes trainen we de hersenen op beter waarnemen en sneller verwerken van informatie waardoor ze efficiënter handelen. Welk team kan onder druk het snelst nadenken en handelen?

3. Balance – Sla je slag
Tijd is schaars en wordt vanaf nu alleen maar minder. Het is daarom belangrijk om krachtige keuzes te maken en te focussen op wat belangrijk is. Deze challenge zal uitwijzen wie hierin het meest succesvol is!

4. Being – Help elkaar over de stormbaan
Kom tot de kern tot het succesvol oplossen van problemen en je creëert een voorwaartse flow. Een stormbaan neem je niet alleen, je hebt elkaar nodig en je moet gebruik maken van elkaars krachten!

5. Business – Teambuildings-challenge
Bedenk een strategie, hou hier aan vast, maar verander je koers wanneer je denkt dat dit het beste resultaat oplevert. Wie dit kan, wint deze Battle.