Bedrijfsbattledag 18 september 2020 AFGELAST!

Door de coronamaatregelen heeft Sportbedrijf Deventer helaas moeten besluiten om de Bedrijfsbattledag, die gepland stond op 18 september 2020, uit te stellen naar 2021 op een nog nader te bepalen datum. Natuurlijk hopen we in 2021 weer veel deelnemers fit en gezond te mogen verwelkomen bij de Bedrijfsbattledag.

Sportbedrijf Deventer zit niet stil! We blijven onze kennis delen op onze social media kanalen en werken achter de schermen hard om samen met de clubs het sportleven in Deventer weer veilig en gezond op te starten. Verder werken we aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Blijf via onze communicatiekanalen op de hoogte van tussentijdse ontwikkelingen.

Wij attenderen u graag op de Nationale Sportweek in Deventer, die dit jaar in aangepaste vorm plaatsvindt van 18 t/m 27 september 2020. Tijdens deze sportieve week vinden verschillende activiteiten plaats die wellicht ook voor werknemers interessant zijn. Houd onze berichtgeving in de gaten.

Blijf in beweging, blijf gezond en let een beetje op elkaar!!


Sfeerimpressie 2019

De Bedrijfsbattledag 2019 werd door de deelnemende bedrijven gewaardeerd met een 8,3! De meeste deelnemers geven aan in 2020 weer mee te willen doen. Na afloop van deze 2e editie ging Wolters Vastgoedonderhoud er als winnaar met de wisselbeker vandoor. Van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning! Alle teams bedankt voor het meestrijden.

Remco van Bussel van Wolters Vastgoedonderhoud:

“Bij de 1e editie in 2018 deden we voor het eerst mee en werden we 2e. Dit jaar kwamen we echt voor de winst en dat is gelukt! Op de vraag aan van Bussel of Wolters in 2020 weer meedoet: “ja zeker en dan komen we met meer teams, we hopen op nog veel meer bedrijven uit Deventer, want dit is echt een te gek event”.

Ilse Wessels van EEGA Groep:

“Wij zijn de hele dag bezig met het arbeidsfit maken van onze deelnemers. Daar hoort een gezonde levensstijl ook bij. Tijdens de Bedrijfsbattledag waren we zelf aan de beurt. Ik vond het idee van de 5 B’s dan ook heel mooi gevonden. Het is echt meer dan een sportdag alleen, waar we elkaar op een andere manier leerden kennen. Volgend jaar zijn we weer van de partij”.

Op vrijdagmiddag 20 september 2019 stond het sportpark van SV Helios in het teken van sport, bewegen en vitaliteit. Ruim 300 werknemers van diverse Deventer bedrijven gingen de strijd met elkaar aan. Olympisch Kampioen Elis Ligtlee opende de Bedrijfsbattledag met haar verhaal “Expeditie Goud”. Vervolgens werd door de deelnemers fanatiek gestreden tijdens 5 verschillende Battles: Beachvolleybal, Expeditie Robinson, Stormbaan, Golf en Katapult schieten. De Battles stonden metafoor voor de 5 B’s van vitaliteit: Body, Brain, Balance, Being en Business.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Bedrijfsbattledag 2019!