Fit blijven in tijden van Corona

Update 24 juni 2020

Helaas en met pijn in ons hart moeten we alle fysieke activiteiten en evenementen rondom Bedrijfssport in Deventer tijdelijk aflassen. Ook de Bedrijfsbattledag op 18 september 2020 gaat helaas niet door. Wij hebben alle begrip voor de coronamaatregelen van de overheid. Onze gezondheid is ons grootste bezit en de maatregelen sluiten aan bij waar wij dagelijks mee bezig zijn: werkend Deventer fitter, vitaler en gezonder laten worden en bljiven. Daarnaast zorgen wij voor een vitaal sportklimaat in Deventer door bedrijven en sportverenigingen aan elkaar te verbinden. De activiteiten bij De Scheg, het Borgelerbad en de sportverenigingen zijn inmiddels deels weer opgestart.

MAAR… we zitten niet stil!! We blijven onze kennis delen op deze website en via social media en werken achter de schermen hard aan de verdere doorontwikkeling van onze dienstverlening. Heeft u in de tussentijd vragen hoe u uw medewerkers kunt helpen om fit en vitaal te blijven tijdens deze Coronatijd of wilt u gewoon eens sparren over het vitaliteitsbeleid in uw organisatie, stuur gerust een e-mail of bel: 06–247 52232 (Irene Dekker).

Blijf gezond en …. let een beetje op elkaar!


Bedrijfssport

Sportbedrijf Deventer helpt werkgevers en werknemers fit en vitaal te blijven, zowel in werk als privé. Met onze kennis en kunde op het gebied van vitaal werken brengen wij ondernemend Deventer (e.o.) in beweging. Niet alleen fysiek, maar voor het gehele palet van gezonde leefstijl en vitaliteit. Wij noemen dit de 5 B’s van Body, Brain, Being, Balance en Business.

Door onze nauwe samenwerking met sportverenigingen, sportparken en topsporters worden medewerkers gestimuleerd en leveren ondernemers een belangrijke bijdrage aan een gezond sportklimaat in Deventer.


Bedrijfsbattledag 18 september 2020 AFGELAST

Door de coronamaatregelen heeft Sportbedrijf Deventer helaas moeten besluiten om de Bedrijfsbattledag, die gepland stond op 18 september 2020, uit te stellen naar 2021 op een nog nader te bepalen datum. Lees meer…

Menukaart

De menukaart biedt een overzicht van uitdagende en veelzijdige sport- en gezonde leefstijl activiteiten in Deventer. Van eenmalige events tot bewustwordingscampagnes inclusief clinics, workshops en challenges. Als onderdeel van uw vitaliteitsbeleid of gewoon als gezellig teamuitje. Liever maatwerk of hulp bij het samenstellen van een (jaar)programma? Ook dat kan. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Het Fitste Bedrijf van Deventer

Sportbedrijf Deventer wil ondernemend Deventer inspireren en uitdagen om met sport, bewegen en vitaliteit aan de slag te gaan en roept bedrijven en organisaties op om aan deze Challenge mee te doen. Deelname is kosteloos. Lees verder hoe uw bedrijf Fitste Bedrijf van Deventer kan worden. Lees meer…

Nieuws

Wat leeft er op het gebied van Bedrijfssport? Bij nieuws leest u interessante artikelen en nieuwsberichten. Lees meer…

Contact

Wilt u meer informatie over Bedrijfssport? Neem snel contact op met Irene Dekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl
Telefoon/WhatsApp: 06-2475 2232