Sportbedrijf Deventer helpt werkgevers en werknemers fit en vitaal te blijven, zowel in werk als privé. Met onze kennis en kunde op het gebied van vitaal werken brengen wij ondernemend Deventer (e.o.) in beweging. Niet alleen fysiek, maar voor het gehele palet van gezonde leefstijl en vitaliteit. Wij noemen dit de 5 B’s van Body, Brain, Being, Balance en Business.

Door onze nauwe samenwerking met sportverenigingen, sportparken en topsporters stimuleert u niet alleen uw medewerkers, maar levert u ook een belangrijke bijdrage aan een gezond sportklimaat in Deventer.


Menukaart

De menukaart biedt een overzicht van uitdagende en veelzijdige sport- en gezonde leefstijl activiteiten in Deventer. Van eenmalige events tot bewustwordingscampagnes inclusief clinics, workshops en challenges. Als onderdeel van uw vitaliteitsbeleid of gewoon als gezellig teamuitje. Liever maatwerk of hulp bij het samenstellen van een (jaar)programma? Ook dat kan. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Het Fitste Bedrijf van Deventer

Sportbedrijf Deventer wil ondernemend Deventer inspireren en uitdagen om met sport, bewegen en vitaliteit aan de slag te gaan en roept bedrijven en organisaties op om aan deze Challenge mee te doen. Deelname is kosteloos. Save the Date: op vrijdag 13 maart 2020 maken we tijdens de Deventer Sportverkiezing bekend welk bedrijf het Fitste Bedrijf van Deventer 2019 is. Lees verder hoe uw bedrijf Fitste Bedrijf van Deventer kan worden. Lees meer…

Bedrijfsbattledag

Wolters BV winnaar Bedrijfsbattledag 2019! Op vrijdag 20 september 2019 is team Wolters er met de wisselbeker vandoor gegaan. Van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning, klasse! Alle teams bedankt voor het meestrijden. Noteer alvast vrijdag 18 september 2020 in uw agenda voor de volgende battledag! Lees meer…

Nieuws

Wat leeft er op het gebied van Bedrijfssport? Bij nieuws leest u interessante artikelen en nieuwsberichten. Lees meer…

Contact

Wilt u meer informatie over Bedrijfssport? Neem snel contact op met Irene Dekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl
Telefoon/WhatsApp: 06-2475 2232