Iedereen kan in Deventer het plezier van sport en bewegen ervaren. Dat is waar het team van Sportbedrijf Deventer zich zowel maatschappelijk als recreatief dagelijks naar hartenlust voor inzet. Niet alleen in ‘De Scheg’ en het ‘Borgelerbad’, maar juist ook tijdens het sporten bij de sportvereniging. De sportregisseurs van Sportbedrijf Deventer bieden sportverenigingen ondersteuning bij verschillende onderwerpen:

  • Het werven van vrijwillig kader;
  • Aanvragen van diverse subsidies, zoals de sportimpuls en meedoen subsidie;
  • Organisatie van een evenement;
  • Veilig Sportklimaat (VOG & Vertrouwenscontactpersoon)
  • Ledenwerving middels bewezen programma’s als SportStars en Swimstars;
  • Ontwikkeling van (jeugd) beleid.

Daarnaast kunt u terecht voor ondersteuning van meer complexen vraagstukken van sportverenigingen omtrent thema’s als wet- en regelgeving, accommodatiebeheer, beleid & organisatie en financiën.

Voor Clubs Deventer

Om verenigingen zo optimaal mogelijk te ondersteunen, hebben wij de website voorclubs.sportindeventer.nl opgezet samen met NOC*NSF. Hier vindt u een grote database met artikelen die u als bestuurder of vrijwilliger kunnen ondersteunen bij het besturen van uw vereniging. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor diverse themabijeenkomsten die zowel door Sportbedrijf Deventer als andere lokale organisaties en NOC*NSF worden georganiseerd.

Contact

Heeft u vragen die betrekking hebben op verenigingsondersteuning? Neem contact op met onze verenigingsondersteuners:

Chantal Herms
c.herms@sportbedrijfdeventer.nl
06-52868731
Tim van Beek
t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl
06-22552902
Irene Dekker
i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl
06-24752232