De zomer is nog niet voorbij. Voor de aankomende dagen is er een mooie nazomer voorspeld. Genoeg reden om weer wat verkoeling te zoeken en daar speelt de organisatie van de Nationale Sportweek Deventer op in. Het buitenbad van het Borgelerbad is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend. Op woensdagmiddag wordt er een groot watergevecht op Sportpark Keizerslanden georganiseerd.

Speciaal vanwege het aankomende warme weer en de Nationale Sportweek is het buitenbad Borgelerbad extra dagen geopend. Op dinsdag, woensdag en donderdag is het buitenbad geopend tussen 14:00 – 17:00 uur. Bezoekers worden getrakteerd op muziek en activiteiten op het park. Volop mogelijkheden om nog even te genieten van de wellicht laatste zomerse dagen. De entreeprijs voor het buitenbad bedraagt slechts €2,50. Zomerabonnementhouders mogen gratis gebruik maken van het buitenbad.

Groots watergevecht

Om inwoners van Deventer op een leuke en ludieke manier aan het bewegen te krijgen wordt er op woensdagmiddag een groot watergevecht georganiseerd. Iedereen is vanaf 14:45 uur welkom voor het hoofdpodium op Sportpark Keizerslanden. Deelname is gratis, het wordt aangeraden om je eigen waterpistool mee te nemen.

Naast het watergevecht zijn er nog volop andere activiteiten op het terrein. Kinderen kunnen meedoen aan het Sportstars Festival, waarbij onder andere Olympisch Kampioen Carlijn Achtereekte aanwezig is. Voor de volledige activiteitenkalender zie www.nationalesportweekdeventer.nl.