High Five!

Iedereen kan in Deventer het plezier van sport en bewegen ervaren. Dat is waar het team van Sportbedrijf Deventer zich zowel maatschappelijk als recreatief dagelijks naar hartenlust voor inzet.

Om een spelbepalende bijdrage te leveren aan een fitte en aantrekkelijke regio, hebben we de High Five 2020 opgesteld. Deze visie bevat 5 strategische doelen waarbij we samen met u willen zorgen voor de fitste regio. Dit door de kracht van sport en bewegen in te zetten om Deventer te be-leven. Laten we elkaar aanmoedigen om te scoren. Met de Deventer inwoners en gasten als ultieme winnaar.

High Five?

Dit is de Deventer High Five: 5 Strategische doelen die we in 2020 behaald willen hebben.

 1. 55% van de 45+’ers beweegt elke dag minstens 30 minuten: thuis, op het werk of op de club

 2. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar bewegen minimaal 1 uur per dag

 3. Alle leerlingen zijn bij het verlaten van de basisschool zwemveilig

 4. De Scheg behoort tot de TOP 25 van dagattracties in Nederland

 5. Wij zijn een grensverleggend Sportbedrijf met een 8+ voor organisatietrots en gasttevredenheid

Bij welke High Five kunnen we op uw teamwork rekenen? Wat is uw High Five / ambitie waarbij we u kunnen steunen?

Laat het ons weten via highfive@sportbedrijfdeventer.nl

Zwemparadijs De Scheg is vandaag weer open na twee weken van groot onderhoud. Er is van alles gebeurd in veertien dagen tijd, waar dagelijks heel hard werd gewerkt om het zwemparadijs weer spik en span te maken. En niet onbelangrijk: klaar voor de toekomst.

Wat is er zoal gedaan? De bodems en wanden zijn gepolijst en schoongemaakt. Het tegelwerk rondom het wedstrijdbad heeft een speciale epoxyvoeg gekregen. Daarnaast zijn alle roestvrijstalen onderdelen op hoogte weggehaald en vervangen door gegalvaniseerd staal. Verder is er nieuwe coating aangebracht in het kinderbad op Pingo’s Island. Dit geldt ook voor de trap die naar de Northern Light Slide (de Tube) leidt. Daarnaast zijn er schilderwerken gepleegd, zijn alle lampen vervangen en is de speakerinstallatie vervangen en op een andere plek gekomen. Ook is de omkisting van het rolluikensysteem vervangen op de plek waar bezoekers van binnen naar buiten kunnen zwemmen. De modernisering van de techniek in de schakelkasten en de aansturing van de pompen zorgen er voor dat het zwemparadijs energiezuiniger is geworden. Deze grootschalige operatie is uitgevoerd door WDW Ontwikkelend Beheer (een samenwerkingsverband tussen Van Wijnen Oost bv, Wolters Holding bv en Van Dorp installaties bv). Het groot onderhoud wordt eens in de vijf jaar gedaan, zodat bezoekers zo min mogelijk hinder ondervinden van een sluiting.

Vier dagen zwemplezier voor jong en oud! Tijdens de zwemvierdaagse zwemmen volwassenen minimaal 4 dagen een afstand van 500 meter en kinderen een afstand van 250 meter per dag.

De zwemvierdaagse wordt gehouden in het Borgelerbad in Deventer.

In Deventer vinden vier groepswedstrijden en een kwartfinale plaats. Dit zijn de wedstrijden die plaatsvinden.

18 juli  Oostenrijk  –  Zwitserland 18:00
 21 juli  Zweden  –  Rusland 18:00
 24 juli  Norwegen  –  Denemarken 20:45
 27 juli  Schotland  –  Spanje 20:45
kwartfinale

 

Klik hieronder voor meer informatie.

http://www.weuro2017.nl/nl/host-cities/deventer

 

Ben jij een echte sporter?
Kom dan naar Fame SVOD Open, het gezellige en sportieve sportevenement in de Scheg.