Ruim één miljoen gasten brengen jaarlijks een bezoek aan de accommodaties van Sportbedrijf Deventer. De meest prominente locatie is Sport- en Belevingscentrum De Scheg. Wij slaan graag met onze partnerbedrijven de handen ineen om onze gasten onuitwisbare ervaringen te laten beleven.


Partnernieuws

Wolters wint Schildersvakprijs 2016

wolters-winnaarschildersvakprijs2016Wij feliciteren onze partner Wolters BV, winnaar Schildersvakprijs 2016, in de categorie onderhoudsschilderwerk. Ook de Publieksprijs ging naar Wolters BV uit Deventer. Het bedrijf wist met het schilderwerk aan Paleis Het Loo te Apeldoorn de meeste stemmen voor zich te winnen.

De restauratie aan het Paleis het Loo is in een periode van 5 jaar uitgevoerd. Daarbij werden alle gevels onderhanden genomen. In cijfers uitgedrukt omvatte het werk aan Paleis het Loo totaal circa 22 km schilderwerk aan ramen en kozijnen, 4.000 ruitjes vervangen, circa 6.800 m stopverfwerk.

In 2015 won Wolters de publieksprijs met de restauratie van Jachtslot St. Hubertus op de Hoge Veluwe.


Van Dorp zorgt voor nieuwe zwembadketels voor Borgelerbad

In het Borgelerbad heeft Van Dorp Installaties Deventer de gasgestookte cv-ketel vervangen door twee direct doorstromende zwembadwaterketels.

Met deze ketels wordt een gecalculeerde gasbesparing van maar liefst vijftien procent gerealiseerd, evenals een flinke besparing op de CO2-uitstoot.


Sportbedrijf Deventer en Visschedijk slaan de handen ineen

visschedijkSportbedrijf Deventer kiest Visschedijk als nieuwe partner voor de schoonmaak-werkzaamheden. Beide partijen passen goed bij elkaar omdat de gastbeleving voorop staat. De dienstverlening van Sportbedrijf Deventer is erop gebaseerd sportieve gasten aan zich te binden. Een schone en frisse beleving in de ogen van de bezoekers speelt hierbij een grote rol. Visschedijk is hiervoor de juiste partij.

Visschedijk ziet kans voor Sportbedrijf Deventer om werkzaamheden uit te laten voeren door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en bewijst daarmee een bijdrage te leveren aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. We zijn een ambitieuze en vooruitstrevende dienstverlener die gelooft dat we door samenwerking met Sportbedrijf Deventer onze kernwaarden nog beter kunnen uitdragen en onze doelen kunnen realiseren.”

 


Van Wijnen Bouw uit Deventer meest klantgerichte onderneming

Gisteravond sprak juryvoorzitter Harry Webers het verlossende woord tijdens de feestelijke finaleavond in Hotel Restaurant Taverne in Twello: Van Wijnen Bouw uit Deventer mag zich een jaar lang de meest klantgerichte onderneming noemen van de Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Raalte en Lochem.

(foto: Anke Kolkman)

Nadat Hans Koolhof, de winnende vestigingsleider van Van Wijnen Deventer, het beeldje van de Sterkste Schakel Trofee heeft ontvangen uit handen van Webers, spreekt hij een kort dankwoord uit. “Ik ben supertrots. Deze trofee zet ons nog meer op de kaart in de Stedendriehoek. En ik doe het niet alleen, maar samen met mijn twee collega-vestigingsleiders en onze 130 medewerkers. Ook zij zullen trots zijn op deze prijs. Dankjewel.”

Een mooie tweede plaats was weggelegd voor dealerorganisatie Broekhuis Harderwijk, gevolgd door Drukwerkdeal uit Deventer die de derde prijs in de wacht sleepte. De directeuren Joost Fraanje respectievelijk Haico Meijerink ontvingen een plaquette om deze prestatie te markeren. De uitreiking vormde het slot van een geanimeerde avond, die passend werd afgesloten met een borrel. Een uitgebreider verslag van de avond is te lezen in het komende nummer van Driesteden Business.

De drie trotse winnaars (v.l.n.r.): Haico Meijerink (Drukwerkdeal, 3e), Hans Koolhof (Van Wijnen Bouw, 1e) en Joost Fraanje (Broekhuis Harderwijk, 2e).

De drie trotse winnaars (v.l.n.r.): Haico Meijerink (Drukwerkdeal, 3e), Hans Koolhof (Van Wijnen Bouw, 1e) en Joost Fraanje (Broekhuis Harderwijk, 2e).


Avodesch

1. Avodesch pmsAvodesch is dé specialistische vakgroothandel voor professionele schoonmaak- en hygiëneproducten en voorziet Sportbedrijf Deventer al meerdere jaren in schoonmaakproducten en materialen. Avodesch biedt een breed en diep assortiment producten, materialen en diensten voor een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak. De naam Avodesch staat voor Alles VOor DE SCHoonmaak: een groothandel met passie voor het vak! In 2014 en 2015 is Avodesch hoofdsponsor van het evenement Sneeuw op de Helling tijdens de voorjaarsvakantie bij kunstijsbaan De Scheg. Een mooie en frisse samenwerking!

Kijk ook op: www.avodesch.nl


Mise en Place GroupLogo Mise en Place

Mise en Place is de juiste partner als het gaat om horeca & gastvrijheid. Met inmiddels vestigingen in 6 verschillende landen en met internationaal 41 vestigingen wereldwijd is Mise en Place leidend in het leveren van professioneel horeca personeel. Sportbedrijf Deventer en Staffable, onderdeel van de Mise en Place Group, hebben elkaar gevonden op gebied van werving & selectie, planning, roostering, training en administratie van alle nieuwe horecamedewerkers bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg. Zij doen dit met kwaliteiten en service waarbij gastgerichtheid voorop staat. Staffable en Sportbedrijf Deventer gaan de uitdaging aan om de hospitallity bij De Scheg tot een hoger niveau te tillen.

Kijk ook op: http://www.miseenplace.eu/


Sallcon / Deventer Werktalent sallcon_logo_rgb

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij Sallcon / Deventer Werktalent hoog in het vaandel. Op diverse manieren wordt gezorgd dat zoveel mogelijk mensen een baan vinden met uitzicht op een contract bij een extern bedrijf. Sportbedrijf Deventer is een van de bedrijven die personeelsleden werft bij Sallcon / Deventer Werktalent. Naast het personeelsaspect werkt Sportbedrijf Deventer ook veelvuldig op andere fronten samen met Sallcon / Deventer Werktalent, voorbeelden zijn het deelnemen in kennissessies en uitwisselen van ervaringen op bijvoorbeeld communicatief gebied en/of P&O.

Kijk ook op: www.sallcon.nl of www.werkenmettalenten.nl


Van Dorp Installaties / zwembaden

Duurzaamheid en exploitatieverlaging zijn een actueel thema. Van Dorp installaties /zwembaden en Sportbedrijf Deventer geven deze term op diverse fronten invulling. Van-Dorp-installatiesZowel in het besparen van energie en het verlagen    van de onderhouds-exploitatie, maar ook op allerlei andere fronten zoals samenwerkingen en partnerships. Van Dorp installaties / zwembaden is een grote speler aan het worden binnen onder meer de zwembadbranche en past ook op die manier perfect bij Sportbedrijf Deventer. In de, inmiddels, lange geschiedenis van samenwerken is de afgelopen periode geïnvesteerd met als doel om elkaar nog jaren op te zoeken en te versterken.

Kijk ook op: http://www.vdi.nl


Van Wijnen

VanWijnen

Van Wijnen en Sportbedrijf Deventer hebben een zeer nauwe band als Deventer bedrijven. De gemeente was de grondlegger van De Scheg, maar de uitvoering

van het bouwproject (1993 afgerond) was in handen van Van Wijnen. Bijna 20 jaar na de oplevering (2011) was het eveneens Van Wijnen die een grondige renovatie uitvoerde van kunstijsbaan De Scheg. Directeur Aschwin Lankwarden stelde

“Ondanks de rigoureuze bouwwerkzaamheden heb ik geen moment getwijfeld of dit wel goed zou komen. De communicatie op de bouw verliep heel soepel en ik had vertrouwen in het vakmanschap van de bouwers.” En lachend: “We kennen Van Wijnen al langer”. De samenwerking tussen Van Wijnen en Sportbedrijf Deventer deelt maatschappelijke betrokkenheid. Beiden vinden het belangrijk dat alle inwoners van deze stad en wijde omgeving een bijzondere, aantrekkelijke locatie tot hun beschikking hebben waar het goed toeven is. Met die insteek wordt er op diverse fronten samengewerkt.

Kijk ook op: http://www.vanwijnen.nl

asitoNIEUWS:

Van Wijnen bouwt vernieuwd stadio Go Ahead Eagles

Van Wijnen – Directievoorzitter Cees van Bemmel aan het woord

Lees de column  Deftig in ‘Op de korrel’ waarin Cees van Bemmel vertelt over ketensamenwerking. Bekijk het filmpje waarin u ziet hoe Van Wijnen dit vorm geeft in Sport- en Belevingscentrum De Scheg.


Wolters B.V.Wolters

Waar veel mensen Wolters B.V. zullen kennen van schilderwerkzaamheden is dat bij Sportbedrijf Deventer niet anders. De afgelopen periode heeft Wolters B.V. een grote bijdrage geleverd in de upgrading van Sport- en Belevingscentrum De Scheg. Naast schilderwerkzaamheden zijn de bedrijfstaken van Wolters B.V. echter nog veel breder, denk aan totaal vastgoedonderhoud, restauratie & decoratie werkzaamheden, stoffering en zonwering. Sportbedrijf Deventer en Wolters B.V. zoeken elkaar de komende jaren veelvuldig op bij onderhoudswerkzaamheden en ontplooien daarnaast activiteiten om beiden te laten profiteren van de goede verstandhouding.

Kijk ook op: http://www.woltersbv.nl


RideNOWridenow_logo_payoff

RideNOW is de taxi die u snel en eenvoudig bestelt zoals het u het beste uitkomt. Via app, internet of telefonisch. Maar binnenkort ook als kart te zien op het nieuwe kartcircuit bij Sport- en Belevingcentrum De Scheg als sponsor van het nieuwe concept Drift Karten.

Kijk ook op: http://www.ridenow.nl/


 

MatZ CarwashKnipsel

Als sponsor van het concept Drift Karten verwelkomen wij MatZ Carwash als nieuwe partner. Matz Carwash is de meest geavanceerde carwash in Deventer en omgeving. Een computergestuurde wasstraat van 55 meter, 23 overdekte stofzuigerplekken en behulpzame medewerkers.

Kijk ook op: http://www.matzcarwash.nl/


McDonald’s DeventerGolden Arches Registered_ongreen_fc_beverwijk

Binnenkort kunt u uw behendigheid testen in de rood/gele McDonalds kart op het nieuwe Drift Kart circuit bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg.

Kijk ook op: http://www.mcdonalds.nl/


Camera Bewaking Nederland LOGO Camera Bewaking Nederland

Ook Camera Bewaking Nederland heeft een Drift Kart geadopteerd. Camera Bewaking Nederland helpt u op weg om een goed geïnformeerde keuze te maken tussen de vele opties die er zijn om inbraak te voorkomen. Zij hebben sinds 1999 al ruim 35000 beveiligings-producten geïnstalleerd bij zowel bedrijven als particulieren.

Kijk ook op: http://www.camerabewakingnederland.nl/


Amazing logo_web

Naast de samenwerking met Amazing, wie verantwoordelijk is voor het ontwerp van onze vernieuwde website, rijdt er binnenkort ook een roze getinte kart op ons Drift Kart circuit. De ‘Mixed Media Minds’ van Amazing staan voor een vakkundige mix van online- en offline communicatie, waarmee zij sterke merken bouwen. Dat doen ze voor grote en kleine merken in een wereld die 24/7 communiceert.

Kijk ook op: http://www.amazing.nl/


 

Contact

Voor meer informatie over duurzaam samenwerken of interesse in onze partnerships? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0570-659745 of vul hier ons contactformulier in.