Sportbedrijf Deventer: Beleving in Beweging!

Sportbedrijf Deventer is verantwoordelijk voor de exploitatie van circa 30 sportaccommodaties in Deventer, waarbij Sport- en Belevingscentrum De Scheg, het Borgelerbad en Sportpark Keizerslanden het meest in het oog springen. Daarnaast voert Sportbedrijf Deventer het gemeentebeleid op het gebied van sport en bewegen uit. Hierbij willen we al onze gasten en relaties een onuitwisbare beleving geven waardoor zij graag bij ons terug willen komen. Ons motto daarbij is: Beleving in Beweging!

Gedreven en betrokken

Onze gedrevenheid komt voort uit de ervaring dat onze gasten en relaties waarde hechten aan hoge kwaliteit, veiligheid, comfort en samenwerking én uit onze verantwoordelijkheid voor onze omgeving en het milieu. In alles wat wij doen willen we deze verwachtingen op sportief, educatief en zakelijk terrein overtreffen.

Onze medewerkers maken hierbij het verschil! Wij werken voortdurend samen aan het waarmaken van onze doelstelling: tevreden gasten, bij elk bezoek en elke dag.  Onze gasten beleven dat persoonlijke dienstverlening en gastgerichtheid bij ons op het hoogste niveau staan en zij op een efficiënte manier worden voorzien in de behoefte aan kwaliteitsproducten en diensten. Door onze manier van werken en innoveren sluiten onze onderscheidende concepten naadloos aan bij de verwachting van onze gasten en relaties, zowel recreatief, sportief, educatief als zakelijk. Al onze producten, diensten en accommodaties voldoen aan alle kwaliteit, veiligheid en milieueisen.

 

Heeft u vragen die betrekking hebben op verenigingsondersteuning? Neem contact op met onze verenigingsondersteuners:

Chantal Herms
c.herms@sportbedrijfdeventer.nl
06-52868731
Tim van Beek
t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl
06-22552902
Irene Dekker
i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl
06-24752232

 

 

Mede mogelijk gemaakt door: