Wij bieden 3 totaalprogramma’s* aan waarbij je kunt deelnemen aan diverse aquasporten. Tussendoor banenzwemmen in het wedstrijdbad is mogelijk op momenten dat er geen aquasporten worden gegeven. Wilt u in alle rust banenzwemmen, dan kan dit tijdens onze banenzwemtijden.

Bij deelname aan één van onze totaalprogramma’s zit entree tot het IJslands Badhuis, gebruik van scrubzout, koffie/thee en vers fruit bij de prijs inbegrepen. Je hoeft je vooraf niet op te geven, je kunt gezellig aansluiten bij de groep en meedoen. Actief bewegen, sociale contacten en daarnaast ook nog heerlijk ontspannen.

Ladies Night

Iedere maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur is het Ladies Night, een gezellige avond speciaal voor dames vanaf 13 jaar. Ervaren zweminstructeurs en zweminstructrices verzorgen de verschillende aquasportlessen. Kom na het aquasporten heerlijk ontspannen in de sauna’s van het IJslands Badhuis.

>> Klik hier voor het programma overzicht van Ladies Night.


AquaSport Totaal

Voor iedereen die gezellig en met tempo wil deelnemen aan de aquasporten zijn er diverse programma’s op verschillende momenten voor dames en heren vanaf 13 jaar. Combineer actief aquasporten met ontspannen in het IJslands Badhuis.

>> Klik hier voor het programma overzicht van AquaSport Totaal.


AquaFit & Well

Doe je liever wat rustiger aan? Dan is AquaFit & Well iets voor jou. Op donderdagochtend van 09.00 tot 11.00 en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur kun je aquasporten op rustige muziek in extra verwarmd water en zijn er momenten om banen te zwemmen. Voor dames en heren vanaf 13 jaar. Tevens hebben we op donderdagavond zwangerschapszwemmen.

>> Klik hier voor het programma overzicht AquaFit & Well.


*Tijdens schoolvakanties en op feestdagen komen de totaalprogramma’s te vervallen.