Wij bieden 3 totaalprogramma’s* aan waarbij je kunt deelnemen aan diverse aquasporten. Entree tot het IJslands Badhuis, gebruik van scrubzout, koffie en thee zit bij de entreeprijs inbegrepen. Je hoeft je vooraf niet op te geven, je kunt gezellig aansluiten bij de groep en meedoen. Actief bewegen, sociale contacten en daarnaast ook nog heerlijk ontspannen.

Ladies Night

Iedere maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur is het Ladies Night, een gezellige avond speciaal voor dames vanaf 13 jaar. Ervaren zweminstructeurs en zweminstructrices verzorgen de verschillende aquasportlessen. Kom na het aquasporten heerlijk ontspannen in de sauna’s van het IJslands Badhuis.

>> Klik hier voor de Ladies Night lestijden.


AquaSport Totaal

Voor iedereen die gezellig en met tempo wil deelnemen aan de aquasporten zijn er diverse programma’s op verschillende momenten voor dames en heren vanaf 13 jaar. Combineer actief aquasporten met ontspannen in het IJslands Badhuis.

>> Klik hier voor de AquaSport Totaal lestijden.


AquaFit & Well

Doe je het liever wat rustiger aan? Dan is AquaFit & Well iets voor jou. Op donderdagochtend van 09.00 tot 11.00 en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur kun je aquasporten op rustige muziek in extra verwarmd water en zijn er momenten om banen te zwemmen. Voor dames en heren vanaf 13 jaar. Tevens hebben we op donderdagavond zwangerschapszwemmen.

>> Klik hier voor de AquaFit & Well lestijden.


Hammamavond

Speciaal voor mannen organiseert De Scheg tweewekelijks een Hammamavond. Men Only! Een gezellige avond om met mannen onder elkaar te komen zwemmen in het Zwemparadijs, te glijden van onze toffe glijbanen en te ontspannen in het Badhuis. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Tijdens de Hammamavond, die plaats vindt tijdens de oneven weken (m.u.v. schoolvakanties en (Islamitische) feestdagen), is uitsluitend mannelijk personeel aanwezig.


*Tijdens schoolvakanties en op feestdagen komen de totaalprogramma’s te vervallen.