Veilig, vertrouwd en fun!

Een heerlijk moment om samen te genieten en alle aandacht te richten op je kind tijdens Ouder & Kindzwemmen. Kinderen van 0 t/m 4 jaar beleven de mooiste momenten met jou in het water! Hierdoor leren zij makkelijker zwemmen op latere leeftijd.


Woensdagochtend – Family Fun

Een gezellige speelochtend in het recreatiebad met het leukste spelmateriaal. Een instructeur is aanwezig in het water als spelbegeleider. Op Pingo’s Island kunnen kinderen met zand en water spelen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de glijbanen en waterspeeltuin. Tip: het zwemparadijs is na 11.00 uur recreatief geopend, je mag samen met je kind blijven.


Donderdagochtend – SpetterHelden: Leren en spelen in één

SpetterHelden is een speelse les voor peuters van 2,5 tot 4 jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Leren met plezier! Dat is waar het om draait in deze voorbereiding op de zwemlessen volgens de SuperSpetters methode. De les bestaat uit een half uur zwemles en een half uur spelen in het recreatiebad en op Pingo’s Island. De groepen bestaan uit gemiddeld 15 kinderen per groep. Deelname aan SpetterHelden kan alleen na inschrijving. 

Zwemlestijden De Scheg

Dag Tijd
Donderdag 09.30 – 10.30 uur

Tarieven

10 lessen SpetterHelden € 81,50 (4 maanden geldig)

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zwemlesadministratie via zwemles@sportbedrijfdeventer.nl.

Enthousiast geworden? Klik hier om je kind aan te melden voor de SpetterHelden-les. Inschrijven is ook mogelijk bij de receptie van De Scheg.


Vrijdagochtend – Ouder & Kind instuif

De vrijdagochtend staat in het teken van de Ouder & Kind instuif. Per leeftijdsgroep is er een half uur les welke worden gegeven in het instructiebad. De lesjes zijn erop gericht om het kind vertrouwd te laten voelen in het water. Je hoeft je vooraf niet op te geven, je kan gezellig aansluiten bij de groep en meedoen. Tip: het zwemparadijs is na 11.00 uur recreatief geopend, je mag samen met je kind blijven.

   09.15 – 09.45 uur    0-1 jaar
   09.45 – 10.15 uur    2-4 jaar
   10.15 – 10.45 uur    1-2 jaar

IJslands Badhuis

Tijdens de ochtenden van het Ouder & Kindzwemmen kan er gratis gebruik worden gemaakt van het recreatiebad, Pingo’s Island én het IJslands Badhuis. Geniet bijvoorbeeld samen met jouw kind van de vele bellen in het bubbelbad.

Ouder & Kindzwemtijden*

De Scheg

 Woensdag Family Fun 09.00 – 11.00 uur
 Vrijdag Instuif 09.00 – 11.00 uur


*Tijdens schoolvakanties en op feestdagen komt Ouder & Kindzwemmen te vervallen.

Tarieven

 Kinderen 0 t/m 4 jaar  gratis
 Enkel bezoek  € 8,55
 10 bezoeken  € 64,00