Van zaterdag 10 oktober 2020 t/m zondag 21 maart 2021 is Kunstijsbaan De Scheg weer geopend voor een nieuw schaatsseizoen!

Winterser kan het bijna niet in Nederland; sportieve schaatsers die rondjes rijden over de 400-meter-baan en vrolijk spelende kinderen in een winters landschap, de Speelpool. Beleef de meest gezellige kunstijsbaan uit de regio!

Schaatsen huren?

Dat kan bij De Scheg, meer daarover lees je HIER.

400 meter baan

De overdekte kunstijsbaan De Scheg beschikt over een 400 meter baan waar zowel fanatieke als beginners hun rondes over het ijs kunnen maken.

IJsplein

Op het IJsplein kunnen de kleintjes hun eerste stapjes op het ijs zetten met behulp van rekjes, maar ook voor jongeren zijn er voldoende mogelijkheden tot activiteiten.
IJshockey mag alleen gespeeld worden bij aanwezigheid van een activiteitenbegeleider. Meegebrachte spullen mogen niet gebruikt worden als er geen begeleider is.

De Speelpool

Leef je uit in de waanzinnige winterspeeltuin voor kinderen t/m 12 jaar en ontdek alle avontuurlijke attracties. Kom overdekt én toch in de frisse buitenlucht springen, klimmen, sporten en meer…