NIEUW: Padel Deventer en Ski Promotion Deventer bij De Scheg

De werkzaamheden zijn afgerond en het resultaat mag er zijn! De speeltoestellen op het middenterrein hebben ruimte gemaakt voor nieuw sportaanbod.
Drie padelbanen van Deventer Padel en de ski rolbaan van Ski Promotion Deventer verhuisden in oktober van dit jaar naar De Scheg. Daarnaast wordt er nog druk gewerkt om binnenkort twee professionele curlingbanen te openen.

Uitbreiding winterconcept

De ski-rolbaan en curlingbaan sluiten perfect aan op ons winterconcept. Schaatsen, skiën, snowboarden en curlen op één locatie, wat wil je nog meer? Curlen is een snel groeiende precisiesport op het ijs. Op onze nieuwe bijna 43 meter lange banen spelen we met de officiële granieten stenen. De banen zijn niet alleen geschikt voor verenigingen, ook groepen kunnen straks bij ons curlen tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

Protocol voor uw bezoek aan De Scheg

Voor een bezoek aan Deventer Padel en Ski Promotion wordt u verzocht bij betreffende partijen een reservering te plaatsen.
In verband met de Covid-19 maatregelen wordt u verzocht onze locatie niet onaangekondigd te bezoeken.
De curling banen worden later dit jaar geopend. Meer informatie volgt.

U wordt verzocht dit protocol door te lezen voor uw bezoek.

 

Skiën en snowboarden bij Ski Promotion

Wilt u de basis van deze sport onder de knie krijgen? Of bent u een ervaren skiërs en snowboarders en wilt u trainen ter voorbereiding op uw wintersportvakantie? Bij Ski Promotion oefent u ook technieken om bijvoorbeeld de zwarte piste of de diepe sneeuw te trotseren. De rolbaan is een eindeloze piste waarbij u niet steeds de berg op hoeft. Hierdoor kunt u in een relatief korte tijd veel meters maken.

Meer info?
Voor openingstijden, tarieven en een reservering bezoekt u de website van Ski Promotion. Zonder reservering is een bezoek aan Ski Promotion helaas niet mogelijk.

Padel, de snelst groeiende sport ter wereld

Voetballers zoals Arjen Robben en Robin van Persie zijn verknocht geraakt aan deze relatief nieuwe racketsport, maar wat is het eigenlijk? Het is een combinatie tussen tennis en squash, waarbij met een racket als dubbelteam gespeeld wordt op een veld van 20 x 10 meter. Het veld is omgeven door een glazen wand en hekwerk.

De banen zijn overdekt, maar u sport toch in de frisse buitenlucht. Door de komst van Deventer Padel kunt u ook in de zomer sporten op de ijsbaan.

Meer info?
Voor openingstijden, tarieven en een reservering bezoekt u de website van Deventer Padel. Zonder reservering is een bezoek aan Deventer Padel helaas niet mogelijk.