De zonnebanken zijn tot nader order gesloten.

Om in de zomer of op vakantie optimaal te kunnen genieten van de zon kunt u eerst een paar bezoeken brengen aan de zonnebank. De Scheg en het Borgelerbad beschikken over moderne zonnebanken waaronder het geweldig bruinen is. Ze bruinen veilig en snel en beschikken over uitstekende gezichtsbruiners. De Scheg heeft twee moderne zonnebanken (1e verdieping) en het Borgelerbad heeft één moderne zonnebank. De bruiningstijd van de zonnebanken is 13 minuten per bezoek.

Openingstijden

> openingstijden 

*wijzigingen voorbehouden.

Tarieven

Enkel bezoek zonnebank €   7,65
10 bezoeken zonnebank € 68,75

Reservering verplicht

  • Reserveren: Vanwege een technische storing bij onze ICT partner, veroorzaakt door een computervirus, werken onze systemen momenteel niet en is onze webshop niet bereikbaar. U kunt daarom uw bezoek vanaf 2 dagen op voorhand telefonisch reserveren via 0570-659745 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur/ za-zo 10.00-17.00 uur). Dus op maandag kunt u t/m woensdag reserveren. Op dinsdag t/m donderdag.
  • Annuleren: Bezoekt u ons niet dan dient u tot 24 u voor aankomst te annuleren (ma-vr 9.00 – 17.00 uur/ za-zo 10.00-17.00 uur). Heeft u als pashouder niet tijdig geannuleerd dan wordt er een toegang afgewaardeerd.
  • Betaling: Op locatie kunt u alleen met pin en contactloos betalen, geen contanten.

Protocol voor uw bezoek

U wordt verzocht dit protocol door te lezen voor uw bezoek.

Waarschuwing

1. Personen onder de 18 jaar mogen geen gebruik maken van de zonnebank.
2. Draag een beschermbrilletje en sluit uw ogen.
3. Verwijder zorgvuldig alle cosmetica voor het gebruik van de zonnebank en gebruik geen normale zonnecrèmes.
4. Ga niet onder de zonnebank als u medicijnen gebruikt die de gevoeligheid voor uv-straling verhogen (raadpleeg bij twijfel uw arts).
5. Tussen iedere zonnebanksessie dient tenminste 48 uur te zitten.
6. Gebruik niet meer dan 1 muntje per bezoek (maximaal 13 minuten).