Het Badhuis is vanwege de aangescherpte maatregelen gesloten.

IJslands Badhuis 4-Elements

Gun jezelf een ultiem ontspanningsmoment en kom genieten in het IJslands Badhuis 4-Elements, gelegen op de eerste verdieping en vanuit het zwemparadijs.
Het dragen van badkleding in het IJslands Badhuis is verplicht.

Drogeland-sauna

Welbekend als de traditionele sauna om het lichaam te reinigen en spieren te ontspannen. De temperatuur van deze sauna zorgt voor transpiratie en verwijdert daardoor afvalstoffen. Tevens draagt deze sauna zorg voor een goede doorbloeding van de huid.

Bio-sauna

Een sauna met een tropisch karakter. Een lagere temperatuur maar een hogere luchtvochtigheid dan de droge landsauna. Hierdoor wordt de huid diep gereinigd van afvalstoffen. De hogere luchtvochtigheid kan tevens een positieve werking hebben op het ademhalingsstelsel.

Infrarood sauna

De infrarood stralen zijn heerlijk ontspannend en prettig bij vermoeide of pijnlijke spieren.

Stoombad

De invloed van warmte en vocht op de huid maakt dat de poriën wijder worden waardoor vuil en schadelijke stoffen worden verwijderd. Het heeft een milde aangename uitwerking, vooral op de luchtwegen.

Warme voetenbaden

Weldadig en tevens een belangrijk onderdeel in de saunaronde.

Warm bubbelbad en koud dompelbad

Relaxen in een warm bubbelbad en voor wie durft nog even dompelen.

Belevingsgrot

Afkoelen alsof je vlak langs een grote waterval loopt! Wanneer je door de neveldouches loopt merk je dat de nevel zich met de lucht vermengt en daardoor een verfrissende en verkwikkende werking heeft.

Verwarmde muur

Heerlijk ontspannend en fijn voor de spieren.