IJslands Badhuis 4-Elements

Gun jezelf een ultiem ontspanningsmoment en kom genieten in het IJslands Badhuis 4-Elements, gelegen op de eerste verdieping en vanuit het zwemparadijs.
Het dragen van badkleding in het IJslands Badhuis is verplicht.

Drogeland-sauna

Welbekend als de traditionele sauna om het lichaam te reinigen en spieren te ontspannen. De temperatuur van deze sauna zorgt voor transpiratie en verwijdert daardoor afvalstoffen. Tevens draagt deze sauna zorg voor een goede doorbloeding van de huid.

Bio-sauna

Een sauna met een tropisch karakter. Een lagere temperatuur maar een hogere luchtvochtigheid dan de droge landsauna. Hierdoor wordt de huid diep gereinigd van afvalstoffen. De hogere luchtvochtigheid kan tevens een positieve werking hebben op het ademhalingsstelsel.

Infrarood sauna

De infrarood stralen zijn heerlijk ontspannend en prettig bij vermoeide of pijnlijke spieren.

Stoombad

De invloed van warmte en vocht op de huid maakt dat de poriën wijder worden waardoor vuil en schadelijke stoffen worden verwijderd. Het heeft een milde aangename uitwerking, vooral op de luchtwegen.

Warme voetenbaden

Weldadig en tevens een belangrijk onderdeel in de saunaronde.

Warm bubbelbad en koud dompelbad

Relaxen in een warm bubbelbad en voor wie durft nog even dompelen.

Belevingsgrot

Afkoelen alsof je vlak langs een grote waterval loopt! Wanneer je door de neveldouches loopt merk je dat de nevel zich met de lucht vermengt en daardoor een verfrissende en verkwikkende werking heeft.

Verwarmde muur

Heerlijk ontspannend en fijn voor de spieren.

Tarieven en openingstijden

De openingstijden van het IJslands Badhuis zijn gelijk aan onze reguliere openingstijden. Wanneer u gebruikt wilt maken van het IJslands Badhuis geldt naast een entreekaartje voor het zwemmen een bijbetaling, ook wanneer u alleen gebruik wilt maken van de Badhuis. Tijdens Ladies Night, Aquasport Totaal, AquaFit & Well, Ouder & Kindzwemmen is het IJslands Badhuis inbegrepen.

Bij de receptie ontvang je een toegangskaartje welke je in kunt leveren bij de ingang van het IJslands Badhuis, je krijgt een polsbandje om waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van alle voorzieningen. Tip: Maak je vaker gebruik van het IJslands Badhuis? Koop een 10-bezoekenkaart en profiteer!

Klik hier voor de tarieven.
Klik hier voor de openingstijden weergegeven in onze kalender.