20-27 oktober 2018

Graag vieren wij 25 jaar boordevol herinneringen met activiteiten voor sporters en recreatieve bezoekers, jong en oud.

Het programma

Zaterdag 20 oktober

16.30 – 17.00 uur – Opening “Wall of Fame op IJsbaan De Scheg”

Schaatsstad Deventer heeft sinds het bestaan van kunstijsbanen, grote Olympische en wereld schaatskampioenen voortgebracht. In samenwerking met
de Deventer IJsclub (DIJC) en de Baancommissie Deventer is op IJsbaan De Scheg de Wall of Fame ontstaan, om de grote kampioenen van de Deventer IJsbaan te eren. U bent van harte welkom om de onthulling bij te wonen en ontvangt gratis toegang.

17.30 – 22.00 uur – IJsselcup dag 1

Dit jaarlijks terugkerende schaatsevenement is het symbolische startschot van het schaatsseizoen in Deventer maar ook in Nederland. Het is tevens de selectie voor het World Cup Kwalificatie Toernooi. De initiatiefnemers zijn de Deventer IJsclub en KNSB baancommissie Deventer.
U ontvangt gratis toegang en hoeft niet te reserveren.

Zondag 21 oktober

10.00 – 17.00 uur – Winterpret op de ijsbaan en speelpool

Op ons winterpretpark de Speelpool worden er vrolijke familieactiviteiten georganiseerd waaronder priksleeën, funcurling, sleetje rijden van de glijbaan en vele andere winter-activiteiten. U ontvangt toegang tegen het reguliere entreetarief.

17.30 – 22.00 uur – IJsselcup dag 2

Ook deze 2e avond wordt geschaatst voor deelname aan het World Cup Kwalificatie Toernooi. U ontvangt gratis toegang en hoeft niet te reserveren.

Dinsdag 23 oktober

19.00 – 20.30 uur – De Scheg quiz

Tijdens de quizavond stellen wij uw kennis op de proef en maakt u kans op een aantal mooie prijzen, waaronder een 10-bezoekenkaart en entreekaart voor het badhuis. Deelname is gratis en de koffie staat voor u klaar. U dient zich wel even in te schrijven. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 16 oktober per mail aan
reserveringen@sportbedrijfdeventer.nl of bij de receptie van De Scheg.

Woensdag 24 oktober

11.00 – 17.00 uur – Kinderspeeldag

In het zwembad en op de ijsbaan staan de kleinste bezoekers deze dag extra veel vrolijke familieactiviteiten te wachten. Kom priksleeën, funcurling, sleetje rijden van de glijbaan, schminken. U ontvangt toegang tegen het reguliere entreetarief.

Donderdag 25 oktober

19.00 – 20.30 uur – Funcurling avond

Verenigingen en vriendengroepen kunnen deze avond kennismaken met funcurling, de sport van de bezems op het ijs.
Ontdek de populairste sport van de Olympische Spelen. De kosten bedragen € 12,50 per persoon en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en een zoete lekkernij.
Geeft u zich uiterlijk 16 oktober op via reserveringen@sportbedrijfdeventer.nl

Vrijdag 26 oktober

19.00 – 21.30 uur – Discozwemmen & schaatsen met GTST-ster en DJ Ruud Feltkamp

De discoverlichting gaat aan! Live muziek van GTST-ster Ruud Feltkamp galmt uit de boxen. Swing samen met vrienden in het water of over het ijs van De Scheg! U ontvangt toegang tegen het reguliere entreetarief.

Zaterdag 27 oktober

17.30 uur – De 62e KPN Marathon Cup in Deventer

Voor de 62e keer wordt op 27 oktober de KPN Marathon Cup georganiseerd in Deventer, boordevol spektakel en 125 ronden lang actie. Dat betekent vijftig kilometer sprints, demarrages, ploegenspel en strijd tot de sterkste overblijft.
Tickets zijn nu verkrijgbaar aan de kassa voor € 8,- per stuk.
Bestel uw tickets nu online en ontvang  2,- korting  in onze webshop.