Hi vriendjes en vriendinnetjes!

Ik ben Dave en woon in De Scheg. Ik ben een stoere en sportieve Viking. Wil je meer over mij weten? Lees dan snel verder.

Dave1

Dit ben ik!

Naam: Dave

Geslacht: Jongen

Lengte: 1.80 meter

Geboorteland: IJsland

Kleur ogen: Blauw

Kleur haar: Oranje


Over mij

Ik woon nu: In de Speelpool bij De Scheg in Deventer. In de zomer is dit een waanzinnig groot speelparadijs en in de winter kun je er ook schaatsen.

Hobby’s: Ik ben gek op sporten, spelletjes spelen en wil ook altijd winnen. Grapjes maken vind ik heel leuk.

Sporten: Zwemmen en schaatsen vind ik de leukste sporten.

Mijn lekkerste eten: Ik houd van gezond eten, maar stiekem vind ik patatjes ook heel lekker.

Mijn beste vriend: Pingo is mijn beste vriend. Pingo woont op Pingo’s Island in het zwemparadijs. Ik heb ook nog veel vrienden in IJsland, maar die moest ik achterlaten. Ik wil hier nog veel meer vrienden maken. Bij De Scheg komen altijd veel vrienden van mij, heel gezellig!

Mijn beste eigenschappen: Ik ben sportief, actief, stoer en energiek. Ook ben ik heel vriendelijk en wil iedereen graag helpen.

Favoriete kleur: Blauw

Mijn wens is meedoen aan de Olympische Spelen!


Kleurplaat

Lever je kleurplaat in bij De Scheg en ik geef hem een mooi plekje. Download de kleurplaat door op de afbeelding te klikken.

Kleurplaat Dave


 Maak kans op mooie prijzen!

In het zwemparadijs en op de kunstijsbaan heb ik letters verstopt. De letters vormen samen een woord. Heb jij alle letters in het zwemparadijs of op de kunstijsbaan al ontdekt? Stuur de oplossing in via www.descheg.nl/prijsvraag en maak kans op een leuke prijs. Elke maand geef ik mooie prijzen weg!