De Scheg beschikt op zakelijk gebied iedere maand over een actie aanbieding. Dit heeft betrekking op onze thema-vergaderzalen, arrangementen en (winter)barbecues. Op deze pagina vindt u alle actie aanbiedingen per maand.

Wij wensen u veel plezier bij De Scheg!

Januari 2018: 10% KORTING OP HET WINTER BBQ-ARRANGEMENT

In een sfeervolle grillhut op de kunstijsbaan met keuze uit fun curling of een schaatsclinic met minimaal 10 personen.

De overdekte kunstijsbaan De Scheg in Deventer beschikt over twee grillhutten, Kota’s genoemd. U krijgt de unieke kans om
een activiteit op de kunstijsbaan te combineren met een heerlijke winterbarbecue in uw eigen grillhut.
Wij zorgen voor een gevulde koelkast met bier, fris en wijn en een vlees-/vispakket, salade, stokbrood en sauzen.

 

December 2017: DE SCHEG – UNIEKE LOCATIE VOOR UW KERSTBORREL, KERSTMARKT, EINDEJAARSBORREL OF NIEUWJAARSBIJEENKOMSTChampagne-haar-spoelen-PinkPrincess-1

Alle ingrediënten voor een gezellige kerstborrel, eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel hebben wij in huis. Dé manier om samen met uw medewerkers, vrienden of relaties het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. Schaatscafé Nova Zembla in Sport- en Belevingscentrum De Scheg leent zich perfect voor authentieke gezelligheid. U wordt ontvangen in een warme kerstentourage met een ongedwongen sfeer waar u en uw gezelschap kunnen genieten van een hapje en een drankje.

November 2017: 50% KORTING OP DE VERGADERZAALHUUR

Bij een 4-uurs vergaderarrangement met minimaal 10 personen. Al onze vergaderarrangementen worden aangeboden inclusief gebruik vergaderzaal, gratis parkeren, ontvangst met koffie/thee en een zoete lekkernij, onbeperkt verse bonen koffie/thee, Earthwater, Wifi netwerk, flipover, presentatiemap met blocnote en pen en een digitaal beeldscherm van 55”. Maak kennis met onze unieke vergaderzalen!

Oktober 2017: AANBIEDING COMBI-ENTREEKAARTEN MET EXTRA KORTING TOT 15%

Verras uw leden en/of werknemers dit seizoen met een combi-entreekaart voor de kunstijsbaan of het zwemparadijs van De Scheg. Of kom met de gehele vereniging en/of het bedrijf schaatsen of zwemmen en beleef de unieke winterse sfeer! Natuurlijk kan iedereen het entreekaartje ook geheel individueel gebruiken. Graag bieden wij u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief deze combi-entreekaarten aan te schaffen. Vul hiervoor dit formulier in en mail dit naar sales@sportbedrijfdeventer.nl.

September 2017: UITBREIDING VAN 4-UURS VERGADERARRANGEMENT

Het 4-uurs vergaderarrangement inclusief lunch wordt door ons gratis uitgebreid met een kop soep en een broodje kroket (minimaal 10 personen).

Augustus 2017: PANINI MET VERSE JUS D’ORANGE VOOR € 6,25

Geldt zowel voor het Zwemparadijs als Speelparadijs.

Juli 2017: GRATIS KOP KOFFIE

Bij aankoop van een kan ranja in het Speelparadijs een gratis kop koffie.

Juni 2017: GRATIS COMBI-ENTREEKAARTJE

Voor uw gasten tijden de vakatieborrel of zomer-BBQ met minimaal 25 personen. Dit ticket is geldig voor de entree bij de ijsbaan of het Zwemparadijs.

April/Mei 2017: DRIFT KARTEN KORTINGRacen kartbaan heat max verstappen

Boek het arrangement ‘Race’ voor het tarief van ‘Pitstop’. Uw voordeel bedraagt 11 euro p.p.! Gas geven, remmen en behendig sturen zonder uit de bocht te vliegen, dat is waar het bij Drift Karten om gaat! Rij jij de snelste ronde? Daag je vrienden, collega’s of familie uit voor een sensationele ervaring op ons kartcircuit met nieuwe driftmogelijkheden!

April 2017: 8-UURS VERGADERARRANGEMENT

Inclusief lunch, gratis uitgebreid met een kop soep en een broodje kroket met minimaal 10 personen. Al onze vergaderarrangementen worden aangeboden inclusief gebruik vergaderzaal, gratis parkeren, ontvangst met koffie/thee en een zoete lekkernij, onbeperkt verse bonen koffie/thee, Earthwater, Wifi netwerk, flipover, presentatiemap met blocnote en pen en een hypermodern presentatiemeubel met touchscreen van 55”. Ontvangst, lunch en/of dinerkeuze in overleg met daarbij keuze uit meerdere samenstellingen en uitbreidingen.

Maart 2017: LENTEFEEST-AANBIEDING

25% korting op 2 uur drankuitkoop met minimaal 25 personen.

Februari 2017: GRATIS SCHAATSCLINIC

Bij een 4-uurs vergaderarrangement inclusief lunch. De clinic schaatsen wordt gegeven door een professionele, gecertificeerde instructeur en duurt circa 50 minuten. Verder krijgt u de gelegenheid voor “vrij schaatsen” op de 400 meter kunstijsbaan. Om uw arrangement nog intensiever te beleven, bieden bij ook schaatsclinics aan in samenwerking met topsporters als Annamarie Thomas of Erben Wennemars! Andere sporters zijn uiteraard mogelijk op aanvraag.