De Scheg faciliteert diverse horecagelegenheden om even bij te komen na inspanning of het wachten tijdens de zwem- of schaatslessen te veraangenamen. Ook tijdens arrangementen wordt het eten en drinken tot in de puntjes verzorgd.

Wolters Blue Ocean Bar

De Wolters Blue Ocean Bar gelegen in de centrale hal van De Scheg, is bij uitstek geschikt om na het sporten even gezellig bij te praten. Geniet van een verse kop bonenkoffie of een vers geperst glas jus d’orange tijdens de zwemles van je kind. Maak een keuze uit het heerlijke assortiment hapjes na de training!

Lava Lounge

De Lava Lounge is geheel in Vulkaanthema, compleet ingericht met bar en buffet, grenst aan de centrale keuken, de vergaderruimtes en aan een ruim terras. Deze locatie is bij uitstek exclusief te huren bij lunches, diners en borrels. Vanwege de ligging worden alle horecamomenten in combinatie met een vergadering of presentatie gepland in de Lava Lounge. Geschikt voor 125 (diner) tot 200 (feest) personen.

Zwemparadijs Blue Lagoon

Sky Lounge

De horecavoorziening Sky Lounge is bereikbaar middels een trap vanuit het zwemparadijs en grenst aan het IJslands Badhuis 4-Elements. De Sky Lounge biedt de mogelijkheid om in een trendy omgeving te genieten van een hapje en een drankje en te genieten van het uitzicht over het zwemparadijs.

Snackjavik

Snackjavik is een gezellige bar centraal gelegen in het zwemparadijs Blue Lagoon. Tijdens openingstijden zijn hier diverse snacks, drankjes en ijsjes verkrijgbaar. Bij een verhuring van het gehele zwembad, bijvoorbeeld voor een themafeest, kunnen wij vanuit deze Snackjavik gasten voorzien van cocktails en andere drankjes en lekkernijen.

Kunstijsbaan en speelparadijs De Speelpool

Visschedijk Schaatscafé Nova Zembla

Kom na het schaatsen of spelen genieten van een heerlijke cappuccino of warme chocolademelk bij de open haard in ons gezellige en authentieke Visschedijk Schaatscafé Nova Zembla. Het Visschedijk Schaatscafé Nova Zembla is geschikt voor ongeveer 100 (diner) tot 150 (feest) personen.

Zweedse Kota’s Chill & Grill

Geniet na het schaatsen of zwemmen van een gezellige Scandinavische barbecue in de sfeerfol ingerichte grillhutten. De kunstijsbaan beschikt als eerste in Nederland over twee Kota’s, elk geschikt voor ongeveer 20 personen. De Kota’s zijn bij uitstek geschikt voor arrangementen, personeelsuitjes of kinderfeestjes.

Klik hier voor meer informatie