Tijdens de zwemles B/C leren kinderen van zwemvaardig naar zwemveilig te zwemmen. Deze les is geschikt voor kinderen die al in het bezit zijn van een A- of B-diploma. De zwemles is 1x per week 45 minuten en voor gemiddeld 8 kinderen per groep. Er zijn geen wachtlijsten, dus alle kinderen kunnen direct starten. Ouders kunnen in De Scheg de zwemlessen volgen op de tribune of in de hal via tv-scherm en bij het Borgelerbad in de restaurette. Zo ziet u hoe uw kind(eren) vooruit gaan en kunt u meepraten na de les. Een perfecte zwemles voor ouders en kinderen die meer willen dan alleen de basisvaardigheden in het water!

Zwemlestijden

Locatie Dag Tijd
De Scheg Dinsdag 16.30 – 17.15 uur
Borgelerbad Donderdag  16.30 – 17.15 uur

Tarieven

Zwemles

Incl. Gezinspas

Zwemles B/C diploma   € 47,- per 30 dagen   € 59,25 per 30 dagen

 

  • Het tarief is gebaseerd op 38 lessen per jaar volgens de jaarkalender zwemlessen.
  • Het zwemlestarief is een all-in prijs.
  • Het zwemlestarief moet elke 30 dagen verlengd worden en wordt niet betaald in juli en augustus.
  • Vanwege de feestdagen waarop geen zwemlessen zijn  (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart, 2e Pinksterdag) vinden aan het einde van het seizoen inhaallessen plaats.
  • Toegang tot de zwemles alleen met een geldige leskaart, verlenging kan via onze receptie of de webshop op www.descheg.nl of www.borgelerbad.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zwemlesadministratie via zwemles@sportbedrijfdeventer.nl.

Enthousiast geworden? Klik hier om je kind aan te melden voor zwemles B/C diploma. Inschrijven is ook mogelijk bij de receptie van De Scheg.


Meldpunt ongewenst gedrag.