Snelcursus zwemles bij het Borgelerbad

Kinderen vanaf 5 jaar die watervrij zijn oefenen in een aantal weken voor het A diploma. Wij leiden uw kind op voor het diploma A van het Nationale zwem ABC. Het behalen van diploma A is de stap naar diploma B. En bij diploma B zijn de kinderen zwemvaardig Het merendeel van de kinderen behaald het diploma A binnen de gestelde cursusduur (diploma garantie voor A diploma). Het diplomazwemmen vindt plaats op de laatste vrijdag en de cursus gaat van start bij minimale deelname van 12 kinderen.

In juni starten de kinderen met 2x per week 45 minuten zwemles. Na dit voortraject kan het advies luiden om niet verder deel te nemen aan de tweeweekse cursus. Tijdens deze 8 lessen in juni dient uw kind minimaal 6 maal aanwezig te zijn om door te kunnen stromen naar de tweeweekse cursus. Tijdens deze lessen selecteren wij kinderen op onder andere watervrij, leerrijp, zelfstandigheid en aanhankelijkheid.

Datum

6 t/m 10 juli en 13 t/m 17 juli 2020

Tijdstip

Maandag tot en met vrijdag van 09.00-14.00 uur

Tarief

Cursus € 975,-.
Aanvullende kosten voor Swimsafe zijn € 60,-.

Inschrijven (voor 2020 niet meer mogelijk)

Inschrijven is niet meer mogelijk. De snelcursus is volgeboekt.
Neem voor meer informatie contact op met de zwemlesadministratie via zwemles@sportbedrijfdeventer.nl of telefonisch 0570-659702.

Looproute

Wij hanteren in het Borgelerbad een looproute. Bekijk HIER  samen met uw kind de video met uitleg.

Zwemless-app

Download HIER de zwemles app en volg het laatste nieuws m.b.t. de zwemles.


Meldpunt ongewenst gedrag.