Wij zijn er weer helemaal klaar voor! Het gras is gemaaid, de buitenbaden zijn gevuld met water, de glijbaan is opgepoetst en de softijsmachine staat weer aan.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, zullen wij onze buitenbaden weer openen. Laat de zomerpret maar beginnen!

 

NIEUW! 20x Zomerkorting, meer dan 50% voordeliger

In plaats van onze abonnementen, omdat vooraf reserveren nog steeds verplicht is, hebben we nu een leuke actie: kom 20x voordelig recreatief zwemmen. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen proberen we zoveel mogelijk gasten toegang te geven met een e-ticket. Hierdoor is een alternatief ontstaan op het abonnement. U reserveert voor een vast moment, waardoor er grip is op het maximale aantal bezoekers. U hoeft niet langs de kassa, maar krijgt met uw ticket direct toegang bij de draaipoortjes.

Na aankoop van de 20x Zomerkorting ontvangt u per mail van ons de eerstvolgende werkdag een kortingscode. Met deze kortingscode kunt u 20x een dagticket voor de buitenbaden van het Borgelerbad reserveren in het buitenseizoen van 2021. De 20x Zomerkorting is alleen te gebruiken voor recreatief zwemmen tijdens onze recreatieve openingstijden, niet voor banenzwemmen.

De ’20x Zomerkorting’ is niet persoonsgebonden, wel wordt er onderscheid gemaakt in kinderen t/m 12 jaar/65+ en vanaf 13 jaar.

Profiteer in de maand mei van onze vroegboekkorting, zodat u meer dan 50% voordeliger uit bent per bezoek! Koop nu de 20x Zomerkorting in onze webshop. In de maanden juni en juli kunt u de 20x Zomerkorting aanschaffen tegen het reguliere tarief. Nog een voordeel van deze actie: u hoeft tijdens uw bezoek niet te wachten bij de kassa, uw e-ticket geeft rechtstreeks toegang bij de poortjes.

Tarieven

 

3 t/m 12jr. / 65+   Vanaf 13 jr.
Enkel bezoek recreatief zwemmen € 4,70 € 5,40
20x Zomerkorting – voorverkoop (mei) € 41,60 € 51,20
20x Zomerkorting – regulier tarief (juni en juli)     € 52,00 € 64,00

Reservering verplicht
Voor uw recreatieve zwembezoek is een webshop reservering verplicht.
Elke woensdag tussen 9.00 en 9:30 uur worden de tijden voor de volgende week (ma-zo) aan onze webshop toegevoegd.

Selecteer uw reservering in onze webshop:
>Wilt u een dagticket kopen, bestel dan een los ticket.
>Wilt u uw kortingscode van de 20x Zomerkorting gebruiken, selecteer een los (betaal) ticket en voer bij het afronden van de bestelling uw kortingscode in, zodat u geen betaling hoeft te voldoen.
>Heeft u al een geldige entreekaart of pas? Selecteer dan dat u al in het bezit ben van een pas. U hoeft online geen betaling te voldoen.
>Wilt u een 10 of 25 bezoekenkaart kopen (geldt niet voor de actie 20x Zomerkorting)? Selecteer de optie ‘ik bezit een pas’ en voldoe uw betaling bij de receptie.

Annuleren
Heeft u een entreekaart in de webshop besteld, dan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Het E-tickets wordt op datum gekocht en kan niet gewijzigd of geannuleerd worden.
Bent u in het bezit van een meerbezoekenkaart of 20x Zomerkorting dan kunt u tot uiterlijk 24 uur voor aanvang annuleren. Hierdoor kunnen andere gasten gebruik maken van uw plek.
Bij een niet tijdige annulering van meerbezoekenkaarten wordt er een tegoed afgewaardeerd en bij de 20x Zomerkorting vervalt de gebruikte kortingscode

Openingstijden
Zodra de openingsdatum en de openingstijden bekend zijn, vermelden wij dit op de website en onze facebookpagina.

Protocol voor uw bezoek
U wordt verzocht dit protocol door te lezen voor uw bezoek.

Veelgestelde vragen
Wij begrijpen dat u naar aanleiding van deze wijzigingen enkele vragen heeft over onder meer de geldigheid van uw abonnement of een recreatief bezoek aan De Scheg.
Klik hier voor een overzicht van ‘Veel gestelde vragen’.

Wij kijken uit naar uw bezoek en wensen u veel zwemplezier!