Wijziging banenzwemmen

Er heeft een verdere versoepeling plaatsgevonden m.b.t. de richtlijnen voor het banenzwemmen. Tijdens het banenzwemmen is de 1,5 mtr regel, in het water, niet meer van toepassing. Wel geldt de 1,5 mtr regel buiten het water t.o.v bezoekers en/of medewerkers. M.i.v. 20 juli is de belijning weer naar de oude situatie gewijzigd, namelijk de zwemsnelweg. U ontvangt geen eigen baan meer. Ook wordt de capaciteit per uur verhoogd.

Het half-diep bad is slechts 1.10 meter diep. Duiken is niet toegestaan.

Nieuw openingsrooster

> openingstijden

*wijzigingen voorbehouden.

Tarieven en capaciteit

45 min. banenzwemmen € 5,40 per bezoek – max. 10-12 personen per keer

Reservering verplicht

Voor uw bezoek is een reservering in onze webshop verplicht. Ook pashouders dienen online te reserveren.
>Heeft u nog geen entreekaart, bestel dan uw entreeticket in onze webshop.
>Heeft u een meerbezoekenkaart of abonnement, reserveer uw bezoek als pashouder in onze webshop. U hoeft geen betaling te voldoen. Uw pas is per ingang van 18 mei weer geactiveerd. Lees hier  wat dit voor u betekent.

Om iedereen een eerlijke kans te bieden, kunt u een ruime week voor uw bezoek reserveren:
Elke woensdag tussen 8:30 en 9:00 uur worden de beschikbare tijden voor de volgende week (ma-zo) aan onze webshop toegevoegd.
U kunt steeds voor 1 persoon tegelijk reserveren.

Reserveer hier uw bezoek in onze webshop:Kunt u niet deelnemen, dan is een annulering verplicht

Kunt u niet deelnemen op het gereserveerde tijdstip, dan dient u uw reservering 24 uur voor uw bezoek te annuleren. Heeft u uw bezoek niet (tijdig) geannuleerd en bent u in het bezit van een meerbezoekenkaart of abonnement dan zal er een toegang afgewaardeerd worden van uw kaart.
Bel 0570 659745 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) voor het doorgeven van wijzigingen/annuleringen. Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn probeer het later nog eens of mail uw naam, telefoonnummer en de gegevens van uw reservering (datum, tijd, locatie en welk bad) naar info@sportbedrijfdeventer.nl

Betaling: wij verzoeken u zoveel mogelijk online te reserveren. Op locatie is bij uitzondering alleen pin en contactloos betalen mogelijk, geen contanten.

Volg onze richtlijnen

Lees voor uw bezoek het protocol

Bekijk hier de badindeling tijdens het banenzwemmen

Let op: vanaf 20 juli is onderstaande indeling niet meer van toepassing.


Veel gestelde vragen

Wij begrijpen dat u naar aanleiding van deze wijzigingen enkele vragen heeft over onder meer de geldigheid van uw abonnement of een recreatief bezoek aan De Scheg.
Klik hier voor een overzicht van ‘Veel gestelde vragen’.

Wij kijken uit naar uw bezoek en wensen u veel zwemplezier!